GSC Haber Victor Osimhen: “Benim için gerçekten konuşmak çok zor“

Buda gidecekse gitsin kalacaksa kalsın sıkmaya başladı,daha ne yapsın bu taraftar

Hadi lan ordan
Avrupa yapsan tamam da Araplara gidersen ayıp edersin

Gitmesi daha hayirli bence
Hem icardi varken takim kimyasi bozulacak hem de hic bir topcuya 75 milyon vermek bana dogru gelmiyor

Gitti bence yolu açık olsun, çok üzülmem

Ama kalsaydı ŞL de çeyrek final yapabilirdik belki. Şimdi ilk 24 ten sonraki turu oynarsak öpün başınıza koyun

TR ligi için de bu sene pek bi umudum yok. Doymuşluk var artık. He fener mala bağlar o ayrı

Arapların teklif ettiği para korkunç. Avrupalı kulüplerden kalan kariyeri boyunca o parayı alamaz. Aklının çelinmesi de, oraya da gitmesi de şaşırtmaz.
Üstelik baskı olmayacak burası da çokomelli.

Gitti bence yolu açık olsun, çok üzülmem

Ama kalsaydı ŞL de çeyrek final yapabilirdik belki. Şimdi ilk 24 ten sonraki turu oynarsak öpün başınıza koyun

TR ligi için de bu sene pek bi umudum yok. Doymuşluk var artık. He fener mala bağlar o ayrı

Doymuşluk gelecek sezon için geçerli olmayacak. Çünkü 4 sene üst üste şampiyon olmak çok büyük bir hedef. Kulübün oyuncuları için TSL rekorunu paylaşmak demek.

Adam 3 sene Arabistan'da oynasa birdaha futbol oynamasına gerek yok o derece kazanacak.

Mantıklı düşününce kızamıyorsun.

Hanginize ömrünüzün kalanını rahat içinde geçireceksiniz Arabistan'a gelin deseler gitmessiniz ki?

Şimdi olmasa da sonrası için yolumuz kesişecektir.

Gidecekse Barcelona’ya gitsin oraya cuk oturur kralı en üst seviyede izleyelim

Bizim için güzel bir rüyaymış maalesef. 1 yılda 3 yıla sığacak şeyler yaşattı. Avrupa kupası da olsaydı 20 yıl derdim.

Valla adam burada kendini parçaladı her maç. Ne karar verirse versin saygıyı sonuna kadar hak ediyor.

Victor Osimhen, Galatasaray'daki geleceğiyle ilgili kararını yarın verecek. (Serhan Türk)

Kalması mucize olurdu zaten. Güzeldi, yaşandı ve bitti. Saplanıp kalmamak gerek, yenisinin ayağına bereket deyip devam etmeliyiz.

araplara gitme reis be kimse izlemiyo orayı neyse en azından 2 sene sonra bizde olacağı kesin gibi

Avrupadan bir takıma giderse istemeyerek te olsa desteklerim ama Araplara giderse akıl sağlığından şüphe ederim

Geri
Üst Alt