Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.723
- 13.722
- 1.498
Benim için hayat boyu hatırlayacağım bir anı olduda demiş buraya bakarsakta veda gibiHayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim için hayat boyu hatırlayacağım bir anı olduda demiş buraya bakarsakta veda gibiHayırlı olsun
Virgul ve nokta kullanmayi unutmayalim.Kalması gerekiyor bu adamın yerini x bir forvetle dolduramayız yönetim ne yapıyorsa yapsın bir yolunu bulsun gelen her forvete burun kıvrılacak artık osimhen olsaydı yapardı denecek dahasını söylüyorum osimhen izleyen taraftar ön alanda eli belinde duran icardiye bile homurdanır bakın görüyoruz kalite forvet morata bile bu adamın dominasyonunu yapamıyor bu adam tek başına bir takım gibi abartısız söylüyorum ben ronaldo dan sonra ilk defa bu kadar skoru koklayan güçlü bi adam gördüm top takımlarda onasa ne haland konuşulur nede mbabbe ikisinden de daha büyük yetenek bu adam
PSG boktan bir takim degil suan hatta cok iyiler. Ama oradaki oyuna suan icin uymuyor bana kalirsa ama yinede belli olmaz tabi.Boktan bir sekilde yonetilen bir takima gitmeli körelecegi boyle united gibi psg gibi filan anca öyle geri gelir bize
Hayırlı olsun
%100 değil daha demekle beraber geçen sezon da olmuştu aslında. Erden Timur'un gideceğini biliyorduk az çok ve geleceğe dair yani bu sezona yönelik beklentimi sıfıra indirip sevinci de buruk yasatmisti.İlk defa bı şampiyonluğu buruk kutlayacagim
Elveda
Osimhen: "İlk sezonumda rekorumu kırmak önemli. Çok büyük bir kulüpteyim. Türkiye'nin en büyük kulübü. Dünyanın en büyük kulüplerinden biri Galatasaray. Bu sezon benim için hayat boyu hatırlayacağım bir anı oluyor benim için. Önceliğim her zaman takımım. Önemli olan Victor Osimhen değil, takım burada. Roland da burada önemli, Mario da Sanchez de Torreira da..."
Hoşgeldin
Victor Osimhen: "Çocukların maskeleri takmaları ve onlara ilham olmak çok güzel bir his. Galatasaray’a gelene kadar böyle bir şey görmemiştim. Ben de onlara gurur vermeye devam edeceğim."
Fred gitti diye yorumladım hocam :-)Seneye çok arayacağız seni yav.![]()