GSC Haber Victor Osimhen, Mario Lemina ve Yunus Akgün Takımla Çalıştı

Helal olsun Yunus çok büyük özveri ve adanmışlık. Böyle takımına yürekten bağlı oyuncular çok değerlidir, Yunus'un bu davranışı tüm oyunculara örnek olmalıdır. Oynar oynamaz bilmiyorum ama çok takdir kazandı benim gözümde.

Yarım takimla bile çıksak biz bu nonoşları yeneriz. Tek korkum hakem içimizden geçecek

Lemina 11 başlarsa 1 ay sakatlanır 30 gibi çıkıp.

Onsuz kazanmak da kolay değil.

Zor karar
Gerekirse sakatlansin. Bu mac oynamayacak samsuna karsida oynamayacak sonra bir sonraki lig macini oynayip afrika kupasina gidecek. Yok öyle. Sakatlansin ama gitmesin afrika kupasina. Ayni sey osi icinde gecerli

Sakatlanip geliyorlar, bizde iyilesip telrar milli takima gidiyorlar. Bizi resmen milli ara gibi kullaniyorlar

Gerekirse sakatlansin. Bu mac oynamayacak samsuna karsida oynamayacak sonra bir sonraki lig macini oynayip afrika kupasina gidecek. Yok öyle. Sakatlansin ama gitmesin afrika kupasina. Ayni sey osi icinde gecerli

Sakatlanip geliyorlar, bizde iyilesip telrar milli takima gidiyorlar. Bizi resmen milli ara gibi kullaniyorlar

Her futbolcu kendi milli takımında oynamak ister bu konuda bir sıkıntı yok bence ama.

Aynı kıtadan 4/5 tane oyuncuyu planlamada tutmak bence problem.

Bu üçlü verimli bir biçimde 50-60 dk bile oynasa yeter bizim için

11 çıkarlarsa ikisi arka adeleyi veya kasığı tuta tuta çıkar...

Yunus’un aldigi riski her oyuncu yapmaz bu bir gercek

Ama taraftar nankördür bunu da unutmasin yunus

Sen sakat olmana ragmen elinden geleni yapmak istersen ama kötü oynadiginda sosyal medyadaki cöplük seni linc eder kötü ilan eder
Kimse bişey demez. Takımda çok kazanıp 2 kilo veremeyen sürekli tatil yapan herif eleştirilmiyor. Yunusa da kimse bişey demez.

Kasık fıtığı ameliyatında 1 ay dinlenme önerilir kendimde bizzat geçirdim 1 ayın sonunda hala tam koşabilecek duruma gelememiştim Yunus 10 günde koşmaya 3 haftada idmanlara başlamış inanılmaz özveri

Fener maçını kaybedersen, istersen o 2 ay boyunca önüne geleni yen. Benim gözümde hiçbir anlamı yok. Fener'i yenemiyorsan, kimi yenersen yen. Bu maçı kaybedemezsin.
Katilmiyorum. Su renktasa hak veririm ama.

Geri
Üst Alt