GSC Haber Victor Osimhen, Mario Lemina ve Yunus Akgün Takımla Çalıştı

Valla ben Fener'e kaybetme işini kolay kolay hazmedemiyorum. Mesela git, Şampiyonlar Ligi'nde 7-0 yenil gel, ertesi gün kendime gelirim. Ama Fener'e 1-0 kaybet, 1 hafta canım sıkkın dolaşırım.

Her yerde böyle zaten renktaş normal yani. Atıyorum Barça taraftarına da en çok Madrid yenilgisi koyuyor. Forumlarına bakınca da görüyorsun zaten bunu.

Herkes için en büyük rakip her daim kapı komşusudur

Valla ben Fener'e kaybetme işini kolay kolay hazmedemiyorum. Mesela git, Şampiyonlar Ligi'nde 7-0 yenil gel, ertesi gün kendime gelirim. Ama Fener'e 1-0 kaybet, 1 hafta canım sıkkın dolaşırım.
Kişisel can sıkıntısı disinda o maçta puan almak psikolojik olarak takimi ligte avantajlı konuma götürürken rakibin gardını düşürüyor

Bende tam tersi bu 20 yıllık manyaklıktan sebeb sanırm 😬😬

Yunus’un aldigi riski her oyuncu yapmaz bu bir gercek

Ama taraftar nankördür bunu da unutmasin yunus

Sen sakat olmana ragmen elinden geleni yapmak istersen ama kötü oynadiginda sosyal medyadaki cöplük seni linc eder kötü ilan eder
Böyle has cimbomlu bir futbolcumuzun olduğuna milletin sevinmesi gerekiyorken maalesef hak ettiği değeri görmüyor.

Hepimiz oyle oluruz. Kimse ibnelere kaybetmeyi sevmez. Ama bir dolu sakat vermeyi ya da kirmizi yemeyi istemiyorum.

Yunus’un aldigi riski her oyuncu yapmaz bu bir gercek

Ama taraftar nankördür bunu da unutmasin yunus

Sen sakat olmana ragmen elinden geleni yapmak istersen ama kötü oynadiginda sosyal medyadaki cöplük seni linc eder kötü ilan eder
Tamam yazma nedenim bu tiplerdi hocam.

Yunus erken dondu diyenler meloyu çabuk unutuyor adam bel fıtığı ameliyatı olmustu cok kisa sürede donup Elazığ macina çıkmıştı yani sivil insanla sporcu bünyesi ayni degil

umarim pzrtesi gecemiz zehir olmaz bize.

Allahım sakatlık beladan korusun.

Yunus gibi 90’lad ruhu ile oynayan oyuncu kalmadı.

Üç sezonun ikisinde vardı şampiyonlukların ve en keyifli futbolu o oynarken oynadık hep.

Osimhen ile birlikte sağlıklı şekilde oynarlar.
Terim transfer yaparken bu tarz şeylere dikkat ederdi kendide soyluyor hırslı adamlari seviyorum diye ,bizim takimda 4 senedir yunustan bağımsız melo engin elmander hirsinda 2 tane daha oyuncu olsa çoğu puanı birakmazdik eli belinde sahada yuruyenlerde bukadar gevşek olamazdı

Terim transfer yaparken bu tarz şeylere dikkat ederdi kendide soyluyor hırslı adamlari seviyorum diye ,bizim takimda 4 senedir yunustan bağımsız melo engin elmander hirsinda 2 tane daha oyuncu olsa çoğu puanı birakmazdik eli belinde sahada yuruyenlerde bukadar gevşek olamazdı

Bence böyle oyuncularımız var yeterince. Hırslı olmakla agresif olmak biraz farklı şeyler. Apokerim de çok hırslı mesela, veya Osimhen de çok agresif bir futbolcu.

Ama biraz -kurallar içerisinde- çirkefliğe kayan, top geçse de adam geçmez tipinde oyuncumuz şu an evet yok. Melo öyleydi, Emre Belözoğlu da öyleydi zamanında, Hagi, Bülent Korkmaz vs.

Lemina oynayabilecek durumdaysa ilk 11 çıkmalı. Hem yokluğu takımın dengesini tümüyle bozuyor, hem de sonradan girip sakatlanırsa oyuncu değişikliği hakkı kalmadığı için eksik devam etme riski bertaraf edilmiş olur.

Kim eli belinde sahada yürüyor?

Kendilerini yırtıyor oyuncuların çoğu

Şu ezbere yorumlara son verelimz

Kim eli belinde sahada yürüyor?

Kendilerini yırtıyor oyuncuların çoğu

Şu ezbere yorumlara son verelimz
Bazı yorumlar çok acımasızca belkide son 10 yılda sahada elinden geleni veren nadir kadrolardan hiç bir oyuncunun sahada kendini sakındığını görmedim ara ara oyundan düşüyoruz ondan dolayı deniyor sanırım bu yorumlar oda bence yaptığımız presin defosu yoruluyor adamlar

Bazı yorumlar çok acımasızca belkide son 10 yılda sahada elinden geleni veren nadir kadrolardan hiç bir oyuncunun sahada kendini sakındığını görmedim ara ara oyundan düşüyoruz ondan dolayı deniyor sanırım bu yorumlar oda bence yaptığımız presin defosu yoruluyor adamlar
Başka oyuncu grubu olsa elli kere yerdi hocayı

En az %80i karakterli sahadakilerin ve ellerinden geleni yapıyorlar.

Geri
Üst Alt