GSC Haber Victor Osimhen ve Noa Lang'ın Sağlık Raporu Açıklandı

Bence sezonu kapatti. Osimhen'siz nasil sampiyon oluruza kafa yorsak daha faydali olur diye dusunuyorum. Olmayacak iki sakatlik. Delirecegim. Buradan sampiyonluk vermemeliyiz. Beni korkutan sey Osimhenin oynamadigi maclarada puan kaybetmisiz. Bilmiyorum ama milli arada Osimhensiz oyun plani uzerinde durulmali. Gerekiyorsa oyunculara prim filan verilsin, sampiyon olup tekrar sampiyonlar ligine gitmeliyiz!
Herkes Dursun başkana mail atsın kulübü kapatma konusunda baskı yapsın, Osimhen’in sakatlığı ile bu kulübün sonu gelmiştir daha fazla zorlamaya gerek yok. 20 yıldır GSC’deyim senin mesajından daha doğru bir post görmedim.

Herkes Dursun başkana mail atsın kulübü kapatma konusunda baskı yapsın, Osimhen’in sakatlığı ile bu kulübün sonu gelmiştir daha fazla zorlamaya gerek yok. 20 yıldır GSC’deyim senin mesajından daha doğru bir post görmedim.
Müthiş bir kafa var gercekten dun 8jkla birisine denk geldim abi şampiyonluk buyuk ihtimal el değiştirecek buyuk ihtimal biz yada fener olacaz gs 2 oyuncusu sezonu kapatmış 3e kadar düşer diyor :)
Konuşurken yorumsuz dinledim nutkum tutuldu resmen

10 m euro alan fw var takımda ama %1 güvenemiyoz komedinin kaçıncı seviyesi şu durum
Reis o sözleşme yeni değil.İki sene şampiyonlukta çok ciddi katkılar verdi.Evet şu an kötü durumda ama bizim ilk sorunumuz bu adam değil.İlk 11 oynayıpta hem yıllık hemde bonservis olarak çok ciddi maliyetleri olan icardinin çeyreği kadar katkı vermeyen oyunculara bakmak lazım.Biz osimen varkende çoğu maçta iyi futbol oynayamadık.
Gerçekci olmadığımız sürece biz hiçbir zaman bir ileri seviyeye çıkamayız.

osimhen 1.5 ay bildirimi geldi hayat bitti

Eski gurme GS'liler çok iyi bilir ki, aleti bi kere kalktığı zaman GS şampiyon olmadan kimse onu indiremez. Rahat olun.

Ulan herkeste bir polyanacilik var. Ne cabuk unuttunuz sakatliklar oldugu zaman kaybedilen puanlari? Biz sadece sahada mucadele etmiyoruz. TFF'siydi, hakemiydi, medyasiydi, hepsi biz sampiyon olmayalim diye turlu turlu totemler yapiyor. Bu TFF Goztepe macini hemen yakin bir tarihe verir Osimhen gelmeden oynatmak icin!

Trip Psyche GIF by systaime

Biraz voodoo

Nedir son durum ameliyat olacakmış sezonu kapattı sanırım.

Aynı kişi daha önce TS maçında kesin yok diye haber yapmıştı. Ne kolay be gazetecilik.

Geri
Üst Alt