Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.347
- 11.899
- 1.298
Espiri de Nostalji yakıyorsun ortalığı seksi seyTdliği antuda mı öğrendin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Espiri de Nostalji yakıyorsun ortalığı seksi seyTdliği antuda mı öğrendin
Herkes Dursun başkana mail atsın kulübü kapatma konusunda baskı yapsın, Osimhen’in sakatlığı ile bu kulübün sonu gelmiştir daha fazla zorlamaya gerek yok. 20 yıldır GSC’deyim senin mesajından daha doğru bir post görmedim.Bence sezonu kapatti. Osimhen'siz nasil sampiyon oluruza kafa yorsak daha faydali olur diye dusunuyorum. Olmayacak iki sakatlik. Delirecegim. Buradan sampiyonluk vermemeliyiz. Beni korkutan sey Osimhenin oynamadigi maclarada puan kaybetmisiz. Bilmiyorum ama milli arada Osimhensiz oyun plani uzerinde durulmali. Gerekiyorsa oyunculara prim filan verilsin, sampiyon olup tekrar sampiyonlar ligine gitmeliyiz!
Müthiş bir kafa var gercekten dun 8jkla birisine denk geldim abi şampiyonluk buyuk ihtimal el değiştirecek buyuk ihtimal biz yada fener olacaz gs 2 oyuncusu sezonu kapatmış 3e kadar düşer diyorHerkes Dursun başkana mail atsın kulübü kapatma konusunda baskı yapsın, Osimhen’in sakatlığı ile bu kulübün sonu gelmiştir daha fazla zorlamaya gerek yok. 20 yıldır GSC’deyim senin mesajından daha doğru bir post görmedim.
Reis o sözleşme yeni değil.İki sene şampiyonlukta çok ciddi katkılar verdi.Evet şu an kötü durumda ama bizim ilk sorunumuz bu adam değil.İlk 11 oynayıpta hem yıllık hemde bonservis olarak çok ciddi maliyetleri olan icardinin çeyreği kadar katkı vermeyen oyunculara bakmak lazım.Biz osimen varkende çoğu maçta iyi futbol oynayamadık.10 m euro alan fw var takımda ama %1 güvenemiyoz komedinin kaçıncı seviyesi şu durum
Muhtemelen fener maçına anca hazır olur.Eski gurme GS'liler çok iyi bilir ki, aleti bi kere kalktığı zaman GS şampiyon olmadan kimse onu indiremez. Rahat olun.
Bu şerefsizler ıslıklamayı bile sert buluyorlardı ama daha gerçek düşmanca atmosferi görmediler bileİlk maçta yerlerde sürünüyordu kahpenin evladı. İnşallah bu adiler Rams Park'a gelir gelecek sezon. 90 dakika zorbalamak lazım acımadan.
Ptesi-salı belli olur. Ameliyat olacağı söylemi osinin kendisine ait, nijeryadaki röportajından ama bununla ilgili kulüpten resmi bi açıklama yokNedir son durum ameliyat olacakmış sezonu kapattı sanırım.
Pazartesi, salıyı beklemekte fayda var. Ameliyat olursa Fb maçına yetişmesi planlanıyor diye okumuştum.Nedir son durum ameliyat olacakmış sezonu kapattı sanırım.
10.sene once drogba benzer sakatlığı yaşayıp ameliyat olunca 15 gun sonra 90 dk maca çıkmıştı fizik güçte cok önemli yaniNedir son durum ameliyat olacakmış sezonu kapattı sanırım.