GSC Haber Victor Osimhen ve Noa Lang'ın Sağlık Raporu Açıklandı

Sane'yi geçin varlığı bir işe yaradığı yok aksine takımı aşağıya çekiyor

Keza İcardi'ye de geçelim onun da devri kapandı artık

Sane ve İcardi oynamasın önemli değil

Buluruz bir hal çare Allahın izniyle

Umarım icardi filan oynamaz
Mecbur oynatır ama nasıl oynayacağımız önemli artık. Sane’nin yokluğuyla birlikte hücumda alternatif yok. Barış, Yunus kanatlarını oynatacağını düşünürsek İcardi forvet olur. Trabzon’a karşı Aspirin oynamaz

Ts maçına barıs yunus icardi çıkarız fb maçına yetissin yeterli halledilir bir sekilde

Sane'yi geçin varlığı bir işe yaradığı yok aksine takımı aşağıya çekiyor

Keza İcardi'ye de geçelim onun da devri kapandı artık

Sane ve İcardi oynamasın önemli değil

Buluruz bir hal çare Allahın izniyle
İyi diyorsun da kimi oynatacaksın derbide

Osimhen fb maçına kadar zor oynar gibi görünüyor mevcut formasyonla osimhensiz antebi bile zor yeneriz ne icardi ne barış ne kutucu yerini dolduramaz osi dönene kadar formasyon değişikliği mantıklı görünüyor 3-5-2 gibi birşey yapılabilir

Icardi oynarsa 10 kisiyle mucadele edecegiz her mac. Kosamiyor cunku. Baris forvet oynasin. Asprilia oynasin kanatta, diger kanatta Yunus.

Vay arkadaş büyük geçmiş olsun ya

muhtemelen osi 1,5 ay lang 3 hafta olmaz. allahtan milli ara denk geldi.

Eli ve burnu kırık oynamıştı Dzeko, bizimkiler de oynar bir şekilde ayak bacak yerinde olsun yeter

IMG_1236.webp

Lang için; parmağı diker sararsın, maç öncesi lokal anesteziyi basarsın 3 saat kafa rahat..

Osimhen için; platin takılacaksa ki hızlı iyileşmesi için takarlar muhtemelen.. Trabzon maçında platin üzerine ince alçıyla oynar.

Maçı direk kapattım valla çok da hastaydım
Sakatlandığı pozisyonda zaten direk kırıldı demiştim talihsiz bir sakatlık
Osimhenin yağ oranı çok düşük ince zarif bir adam

Ameliyat olması demek kırığın deplase olduğu anlamına gelir olsun daha kolay iyileşir bence en fazla iki hafta kaçırır alçıyla oynar eğer isterse

Osimhende langda oynar bence ulan ne maçtı şerefsiz hakem adamın kolu kırıldı kart vermedi yav böyle bişey yok

Maçı direk kapattım valla çok da hastaydım
Sakatlandığı pozisyonda zaten direk kırıldı demiştim talihsiz bir sakatlık
Osimhenin yağ oranı çok düşük ince zarif bir adam

Ameliyat olması demek kırığın deplase olduğu anlamına gelir olsun daha kolay iyileşir bence en fazla iki hafta kaçırır alçıyla oynar eğer isterse
Bravo doc

Sayende motive olduk

Osimhen 1 ay ve üzeri olmazsa sıkıntı. 7 puanlık fark erir.

Mecbur oynatır ama nasıl oynayacağımız önemli artık. Sane’nin yokluğuyla birlikte hücumda alternatif yok. Barış, Yunus kanatlarını oynatacağını düşünürsek İcardi forvet olur. Trabzon’a karşı Aspirin oynamaz
Yunus ve icardi sahada beter olabilir. Bu 2 li fiziken yoklar. En son bunları Kupa finalinde izledim rezillikti

Göztepe maçını ts sonrasına koyarlar büyük ihtimal ts göztepe kocaeli maçları sıkıntı olacak bir şekilde 7 puan çıkarmak lazım

Geri
Üst Alt