- 6 Eylül 2014
- 93.305
- 64.208
- 4.608
Umarım icardi filan oynamazSane’nin yokluğunun da hamsi maçına denk gelmesi kötü hücumda çok ciddi eksiğiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım icardi filan oynamazSane’nin yokluğunun da hamsi maçına denk gelmesi kötü hücumda çok ciddi eksiğiz
Varlığı ne fayda sağlıyorSane’nin yokluğunun da hamsi maçına denk gelmesi kötü hücumda çok ciddi eksiğiz
Mecbur oynatır ama nasıl oynayacağımız önemli artık. Sane’nin yokluğuyla birlikte hücumda alternatif yok. Barış, Yunus kanatlarını oynatacağını düşünürsek İcardi forvet olur. Trabzon’a karşı Aspirin oynamazUmarım icardi filan oynamaz
İyi diyorsun da kimi oynatacaksın derbideSane'yi geçin varlığı bir işe yaradığı yok aksine takımı aşağıya çekiyor
Keza İcardi'ye de geçelim onun da devri kapandı artık
Sane ve İcardi oynamasın önemli değil
Buluruz bir hal çare Allahın izniyle
Maçı direk kapattım valla çok da hastaydım
Bravo docMaçı direk kapattım valla çok da hastaydım
Sakatlandığı pozisyonda zaten direk kırıldı demiştim talihsiz bir sakatlık
Osimhenin yağ oranı çok düşük ince zarif bir adam
Ameliyat olması demek kırığın deplase olduğu anlamına gelir olsun daha kolay iyileşir bence en fazla iki hafta kaçırır alçıyla oynar eğer isterse
Yunus ve icardi sahada beter olabilir. Bu 2 li fiziken yoklar. En son bunları Kupa finalinde izledim rezilliktiMecbur oynatır ama nasıl oynayacağımız önemli artık. Sane’nin yokluğuyla birlikte hücumda alternatif yok. Barış, Yunus kanatlarını oynatacağını düşünürsek İcardi forvet olur. Trabzon’a karşı Aspirin oynamaz