- 21 Ocak 2010
- 72.580
- 51.048
- 5.003
Lang’a ne oldu?Bravo doc
Sayende motive olduk
Nasıl kesilmiş parmağı biri mi bastı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lang’a ne oldu?Bravo doc
Sayende motive olduk
Reklam panosunun arasına girdi yarıldı kemiğe kadarLang’a ne oldu?
Nasıl kesilmiş parmağı biri mi bastı?
Forvet işte ne diyimVarlığı ne fayda sağlıyor
Hepsine katılıyorum ama kimi oynatıcaz onu söyleYunus ve icardi sahada beter olabilir. Bu 2 li fiziken yoklar. En son bunları Kupa finalinde izledim rezillikti
Lang oynar bence. 4-6-0 oynayacazHepsine katılıyorum ama kimi oynatıcaz onu söyle
Oynamaz şu an zannetmiyorum. 4-6-0 da oynamazLang oynar bence. 4-6-0 oynayacaz
Ben de öyle sandım ama farklı açısı varmış kol bayağı esnemiş diyorlardı maç sonu programlarda.Hala anlamıyorum orada kırılacak ne oldu..yemin ederim osimhen numara yaptı sandım
Görüntü ters , aslında sağ kolu ama burada anlaşıyor kötü olduğuHala anlamıyorum orada kırılacak ne oldu..yemin ederim osimhen numara yaptı sandım
Hocam o haldeyken nasıl devam etmiş inanılmaz bir durum. Bnimde kolum kırıldı. Bırak koşmayı kıpırdatamıyordum bile resmen şoktayımBen de öyle sandım ama farklı açısı varmış kol bayağı esnemiş diyorlardı maç sonu programlarda.
Valla birşey oynayacak. Trabzon'a yenilirsek rüzgar terse donerOynamaz şu an zannetmiyorum. 4-6-0 da oynamaz
Kulüp ameliyat diye açıklama yaptı. Ama olması mı iyi olmaması mı anlamadım. Kimi öyle diyor kimi böyle.2023 de sociedadda oynayan brais mendez’in ön kolunda ( radius kemiği) kırık oluşmuş. 2 3 hafta sonra özel koruyucularla ameliyatsız oynatmaya başlamışlar umarım osimhende ameliyatsız geri döner.