GSC Haber Victor Osimhen ve Noa Lang'ın Sağlık Raporu Açıklandı

Okan hocaya ders olur belki artik sakat oyuncu sahada tutulmaz ,4 yıldır su olayi öğrenemedi en son sane gitmisti,umarim en sonunda öğrenmiştir

Şimdi son 10 dk bile süre vermediğin Sane ve Icardi’ye muhtaçsın. Uyardık, yapma dedik, etme dedik. Yedekleri bu kadar küstürme dedik.

Umarım sahiplenirler yoksa iş zor. Sahiplenirlerse güvenle limana yanaşırız. Adamı bir de kırık kolla 45 dk oynattık.

Değerli oyuncularımıza geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Hiçbir şey sağlıktan önemli değildir biz bütün takımdan razıyız

Oha yaaa ohaa. E hani kırık şüphesi yoktu ya? Bittik lan biz bittik resmen.

fenerlilere sorsan Galatasaray liverpool'dan 10 tane yemesini mi istersiniz yoksa 7-8 hafta oynamayacak kolu kırılmış osimhen mi? direk sakat osimhen'i seçerlerdi.

Hala anlamıyorum orada kırılacak ne oldu..yemin ederim osimhen numara yaptı sandım

17-18 günlük milli ara cidden büyük fırsat oldu, yetişme ihtimalleri varsa ona göre tedavi yapılır diye düşünüyorum, lig şuan devam etse patlamıştık

En kotu senaryoda, 3 berabirlik yeter mi acaba. Trabzon, goztepe, fener maclarimiz berabere bitse. Diger 5 maci alsak.

2023 de sociedadda oynayan brais mendez’in ön kolunda ( radius kemiği) kırık oluşmuş. 2 3 hafta sonra özel koruyucularla ameliyatsız oynatmaya başlamışlar umarım osimhende ameliyatsız geri döner.

2023 de sociedadda oynayan brais mendez’in ön kolunda ( radius kemiği) kırık oluşmuş. 2 3 hafta sonra özel koruyucularla ameliyatsız oynatmaya başlamışlar umarım osimhende ameliyatsız geri döner.
Kulüp ameliyat diye açıklama yaptı. Ama olması mı iyi olmaması mı anlamadım. Kimi öyle diyor kimi böyle.

Geri
Üst Alt