- 18 Mayıs 2011
- 52.993
- 56.876
- 4.613
Oulai kart cezalasi oldu diye sevindik olanlara bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burda sağlık ekibi söyleyecekti kırık var çıkması lazım diye. Hoca Lang ı hazırladı Osimhen çıkmak istemedi kendini denedi. Osimhen gibi adamı çıkarmak kolay değil herşey ona bağlı. Çıktığında da gördük zaten.Okan hocaya ders olur belki artik sakat oyuncu sahada tutulmaz ,4 yıldır su olayi öğrenemedi en son sane gitmisti,umarim en sonunda öğrenmiştir
Yapılacak değerlendirmeler sonrasında ameliyat konusundaki karar önümüzdeki günlerde verilecektir yazıyor açıklamada. İnşallah ameliyata gerek olmaz.Kulüp ameliyat diye açıklama yaptı. Ama olması mı iyi olmaması mı anlamadım. Kimi öyle diyor kimi böyle.
O yüzden de fark açıldı zaten. Şimdi iş tersine döner diye tedirgin oldu millet ne var bunda. İki ay önce Osimensiz nasıl top oynattı hocamız gördük hep beraber.Üzüldük, geçmiş olsun.
Yapacak bir şey yok!
Osimhen yoksa Icardi var, Barış var..
Lang yoksa Sane var, Yunus var, Yasir var…
Geniş rotasyon bu günler için kuruldu. Adamlarda Skriniar olmayınca Yiğit Efe oynuyor, tam bir forvetleri bile yok. Yeter ağladığınız ya..
Lang bandajla falan oynar Osimhen de en geç Fener maçına kadar düzelir diye tahmin ediyorum.
lang oynar osi zorNedense osimhende langda trabzon maçında oynayacakmış gibi hissediyorum tamamen hissiyat…
Ameliyat olabilir deniyor yani belirsiz gibi bence dr arkadaslar daha iyi bilir tabiMaks 2 maç kaçırır, araya galiba bi de ZTK giriyor onda da oynamaz 3 maç Osi.
Özellikle @İskender Nikolov cok böyle beddua ediyordu. Dedim yapma döner bizi bulur diye ama dinlemediBu bizim basimiza gelecegi belliydi bunda bizim taraftarin payi da buyuk. Neden mi?
Kac mactir Fener'in mac konularinda oyuncularin sakatlanmasi icin beddua okuyanlar vardi al iste bak noldu? Insallah X sakatlanir insallah X sezonu kapatir diyenlerin akli 'dank diye yerine gelmistir' belki simdi. Boyle seylerin ters tepecegi oluyor sonra.
Dua edin de Istanbul'da kontroller yapildiktan sonra haberler pozitif olur. En azindan Osimhen icin oyle olmali.
Lang bence kisa surede sahalara doner diye dusunuyorum.