GSC Haber Victor Osimhen ve Noa Lang'ın Sağlık Raporu Açıklandı

Okan hocaya ders olur belki artik sakat oyuncu sahada tutulmaz ,4 yıldır su olayi öğrenemedi en son sane gitmisti,umarim en sonunda öğrenmiştir
Burda sağlık ekibi söyleyecekti kırık var çıkması lazım diye. Hoca Lang ı hazırladı Osimhen çıkmak istemedi kendini denedi. Osimhen gibi adamı çıkarmak kolay değil herşey ona bağlı. Çıktığında da gördük zaten.

Üzüldük, geçmiş olsun.

Yapacak bir şey yok!
Osimhen yoksa Icardi var, Barış var..
Lang yoksa Sane var, Yunus var, Yasir var…

Geniş rotasyon bu günler için kuruldu. Adamlarda Skriniar olmayınca Yiğit Efe oynuyor, tam bir forvetleri bile yok. Yeter ağladığınız ya..

Nedense osimhende langda trabzon maçında oynayacakmış gibi hissediyorum tamamen hissiyat…

Kulüp ameliyat diye açıklama yaptı. Ama olması mı iyi olmaması mı anlamadım. Kimi öyle diyor kimi böyle.
Yapılacak değerlendirmeler sonrasında ameliyat konusundaki karar önümüzdeki günlerde verilecektir yazıyor açıklamada. İnşallah ameliyata gerek olmaz.

Üzüldük, geçmiş olsun.

Yapacak bir şey yok!
Osimhen yoksa Icardi var, Barış var..
Lang yoksa Sane var, Yunus var, Yasir var…

Geniş rotasyon bu günler için kuruldu. Adamlarda Skriniar olmayınca Yiğit Efe oynuyor, tam bir forvetleri bile yok. Yeter ağladığınız ya..
O yüzden de fark açıldı zaten. Şimdi iş tersine döner diye tedirgin oldu millet ne var bunda. İki ay önce Osimensiz nasıl top oynattı hocamız gördük hep beraber.

Birinin parmaginda, birinin kolunda sikinti var. Buralar niye yangin yeri? Milli ara var iste. Trabzon macini da feda edelim hadi. Doner oglum adamlar, kursun yemediler ya.

Bu bizim basimiza gelecegi belliydi bunda bizim taraftarin payi da buyuk. Neden mi?

Kac mactir Fener'in mac konularinda oyuncularin sakatlanmasi icin beddua okuyanlar vardi al iste bak noldu? Insallah X sakatlanir insallah X sezonu kapatir diyenlerin akli 'dank diye yerine gelmistir' belki simdi. Boyle seylerin ters tepecegi oluyor sonra.

Dua edin de Istanbul'da kontroller yapildiktan sonra haberler pozitif olur. En azindan Osimhen icin oyle olmali.

Lang bence kisa surede sahalara doner diye dusunuyorum.

Lang bandajla falan oynar Osimhen de en geç Fener maçına kadar düzelir diye tahmin ediyorum.

Savaş mı yaptık, maç mı belli değil. Bu sezon var bir uğursuzluk ama çözemedim. Osimhen olmadığında çok pasif bir takım hüviyetine bürünüyoruz. Ts deplasmanında işimiz zor, lang oynar diye ümit ediyorum. Yunus-lang kanatları, forvet barış olmalı. Tek teselli onlardada oluai yok, orta sahada üstünlüğü alırsak bir şekilde çözeriz. Bayram zehir oldu arkadaş ya.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Yunus gibi sahada takılacaksa ameliyat olsun daha. Bir kaç maç fazla kaçırır ama en azından eskisi gibi olur çünkü bir çok futbolcumuzda da olduğu gibi kötü hali hiç çekilmiyor

3 kulvar dedik, o küsmesin bu alınmasın diye saçmalamayın forvet alın dedik, bunlar da insan robot değil sakatlık olur, kart olur bir şey olur sadece Osimhenle sezonu bitirmek zor dedik

İşine saygısı olmayan, bazı maçlarda son 5-10 dkda bile sırtan Arjantinliyi sür sahaya, aman ağzımızın tadı kaçmasıncı Okan, ya da forvet olmayan birini forvete devşir 400 milyon euroluk kadroda

Sakın olmakta fayda var ,ligin cogu bitti ve zorlu maclarin cogu bitti lazyo maçını puanla bitirelim kafi cunku fenerinde kolay maclari bitti ,hoca harici kızılacak kimse yok su durumda

Bu bizim basimiza gelecegi belliydi bunda bizim taraftarin payi da buyuk. Neden mi?

Kac mactir Fener'in mac konularinda oyuncularin sakatlanmasi icin beddua okuyanlar vardi al iste bak noldu? Insallah X sakatlanir insallah X sezonu kapatir diyenlerin akli 'dank diye yerine gelmistir' belki simdi. Boyle seylerin ters tepecegi oluyor sonra.

Dua edin de Istanbul'da kontroller yapildiktan sonra haberler pozitif olur. En azindan Osimhen icin oyle olmali.

Lang bence kisa surede sahalara doner diye dusunuyorum.
Özellikle @İskender Nikolov cok böyle beddua ediyordu. Dedim yapma döner bizi bulur diye ama dinlemedi

Geri
Üst Alt