GSC Haber Victor Osimhen ve Noa Lang'ın Sağlık Raporu Açıklandı

Bakın şimdi TFF denilen rezil kurum nasıl hemen Göztepe maçını bir araya sıkıştırmaya çalışacak. Ohh diyorlardır sakatlıkları oldu hemen FB yi nasıl yetiştiririz bunlara diye toplantılar başlamıştır
Koyabilecekleri cok fazla ara yok zaten Eray yani hangi araya koysa laf ederiz eminim
Sakatllar en kisa surede donsunde maclari o gun konusuruz

Bakın şimdi TFF denilen rezil kurum nasıl hemen Göztepe maçını bir araya sıkıştırmaya çalışacak. Ohh diyorlardır sakatlıkları oldu hemen FB yi nasıl yetiştiririz bunlara diye toplantılar başlamıştır
Bende bu tarz bir hareket bekliyorum

Ve cidden böyle bir şey olursa artık taraftarın inisiyatif alma zamanı gelmiştir

Yürüyüş, protesto, vesaire ne varsa yapılmalı bunlara karşı

Osimhen milli aradan sonra ilk maç kiminle ise o maçta oynar.
Gerçi maçın kiminle olduğunun önemi yok.
Takım zaten şampiyon olmuş.
Burada yazılan yorumları gördükçe sinirden tableti,telefonu kırası geliyor insanın.

Ameliyat kararı çıkmaz ise oynama ihtimali var.
Ama ameliyat kararı çıkarsa zor surec
Kırık kendiliğinden kaynamayacagi için ameliyat ediyorlar demektir

Umarım alçıya alip bırakırlar osimhen kuvvetli kaynar kemiği hemen

Osimhen için

•Drogba benzer sakatlığı yaşayıp 2010 yılının teknolojisiyle ameliyat olmasına rağmen 11 günde çıkmış sahaya
•Cody Gakpo karbon atelle oynadı
•Osimhen milli maçta sakatlanıp fener maçında iğneyle oynamıştı yine oynamak ister ne olursa olsun

Lang için

•Problemi sağ el baş parmakta. Başka herhangi bir problemi yok zaten ameliyat edildi hasar kapatıldı şuan doku uyuşması olacak sadece. 16 gün sonraki maça koruyucu aparat ile parmak darbe ve düşmeler için sabitlenebilir

Muslera kaleci olmasına rağmen kırık parmakla oynamıştı. Kıyas değil ama futbolcu için el sakatlığı ayak sakatlığına göre kötünün iyisi. İllaki etki eder ama şu periyotta fedakarlıklarla yine hikaye yazılabilir

Osimhen için

•Drogba benzer sakatlığı yaşayıp 2010 yılının teknolojisiyle ameliyat olmasına rağmen 11 günde çıkmış sahaya
•Cody Gakpo karbon atelle oynadı
•Osimhen milli maçta sakatlanıp fener maçında iğneyle oynamıştı yine oynamak ister ne olursa olsun

Lang için

•Problemi sağ el baş parmakta. Başka herhangi bir problemi yok zaten ameliyat edildi hasar kapatıldı şuan doku uyuşması olacak sadece. 16 gün sonraki maça koruyucu aparat ile parmak darbe ve düşmeler için sabitlenebilir

Muslera kaleci olmasına rağmen kırık parmakla oynamıştı. Kıyas değil ama futbolcu için el sakatlığı ayak sakatlığına göre kötünün iyisi. İllaki etki eder ama şu periyotta fedakarlıklarla yine hikaye yazılabilir

Berke renktaş selam, bir şey diyeceğim, normal şartlarda bence pamuk gibisin gayet pozitif ve güzel yorumlar yapıyorsun

Ama sinirlenince senin tansiyon mu gidiyor nedir canavara dönüşüyorsun

Berke renktaş selam, bir şey diyeceğim, normal şartlarda bence pamuk gibisin gayet pozitif ve güzel yorumlar yapıyorsun

Ama sinirlenince senin tansiyon mu gidiyor nedir canavara dönüşüyorsun
Merhaba Nedim kardeşim.

Normal hayatımda sinirliyken hiç çekilmeyen bi insanım malesef.

Galatasaray ciddi derecede hassas noktam yakınlarım olumsuz sonuçta bi süre uzak durur benden.

Merhaba Nedim kardeşim.

Normal hayatımda sinirliyken hiç çekilmeyen bi insanım malesef.

Galatasaray ciddi derecede hassas noktam yakınlarım olumsuz sonuçta bi süre uzak durur benden.

Belli yav, işler ters gidince tüm herkese sövüp, ertesi gün sakinleşince herhalde normal yazıyorsun çok dikkatimi çekti ondan dedim

Belli yav, işler ters gidince tüm herkese sövüp, ertesi gün sakinleşince herhalde normal yazıyorsun çok dikkatimi çekti ondan dedim
Herkese değilde 1-2 takıntı noktam var

Haksız çıkmayı seviyorum aslında keşke ben haksız oluyum Galatasaray başarılı olsun.

Önceden ön gördüğüm durumlar üzerinden başarısız olduğumuzda sinirleniyorum. Yani ben kaç km ileriden görüyorum her gün takımla olan hoca bunu nasıl göremiyor gibi gibi.

Geri
Üst Alt