GSC Haber Victor Osimhen ve Noa Lang'ın Sağlık Raporu Açıklandı

Bence sezonu kapatti. Osimhen'siz nasil sampiyon oluruza kafa yorsak daha faydali olur diye dusunuyorum. Olmayacak iki sakatlik. Delirecegim. Buradan sampiyonluk vermemeliyiz. Beni korkutan sey Osimhenin oynamadigi maclarada puan kaybetmisiz. Bilmiyorum ama milli arada Osimhensiz oyun plani uzerinde durulmali. Gerekiyorsa oyunculara prim filan verilsin, sampiyon olup tekrar sampiyonlar ligine gitmeliyiz!

Bence sezonu kapatti. Osimhen'siz nasil sampiyon oluruza kafa yorsak daha faydali olur diye dusunuyorum. Olmayacak iki sakatlik. Delirecegim. Buradan sampiyonluk vermemeliyiz. Beni korkutan sey Osimhenin oynamadigi maclarada puan kaybetmisiz. Bilmiyorum ama milli arada Osimhensiz oyun plani uzerinde durulmali. Gerekiyorsa oyunculara prim filan verilsin, sampiyon olup tekrar sampiyonlar ligine gitmeliyiz!

Bu sene Osimhen'siz çıktığımız lig maçlarında 1 beraberlik (Antep) 1 mağlubiyet (Konya) aldık. Diğer 5 maç galibiyet.

Bu sene Osimhen'siz çıktığımız lig maçlarında 1 beraberlik (Antep) 1 mağlubiyet (Konya) aldık. Diğer 5 maç galibiyet.
Bir de fener super kupa maci vardi galiba. Ben de bilegimi kirdim motor kazasi sebebiyle, ameliyat oldum, platin takildi. En az 6 hafta surmustu. Tabiki Osimhen'in sakatligi ile ayni olmayabilir ama pozisyonun tekrarini izleyince kol resmen bukuluyor. Gorur gormez dedim, kirildi diye. Insallah erken doner ama ligin boyu kisaldigi icin bence bu sezon zor gibi.

Bir de fener super kupa maci vardi galiba. Ben de bilegimi kirdim motor kazasi sebebiyle, ameliyat oldum, platin takildi. En az 6 hafta surmustu. Tabiki Osimhen'in sakatligi ile ayni olmayabilir ama pozisyonun tekrarini izledyince kol resmen bukuluyor. Gorur gormez dedim, kirildi diye. Insallah erken doner ama ligin boyu kisaldigi icin bence bu sezon zor gibi.

Kupa maçlarını saymadım ya, ziraat maçları ve ŞL maçları da var daha.

Osi ŞL ve Süper kupa dahil toplam 10 maç oynayamadı sanırım.

10 m euro alan fw var takımda ama %1 güvenemiyoz komedinin kaçıncı seviyesi şu durum

Trabzon maçı hiç dert değil Varya At Barisi Santrafora osinin işini yapar Tr Ligi'nde iki hızlı kanat koy Sane Lang arkasına sara tamam 3-0 biter maç geçmiş olsun

Trabzon maçı hiç dert değil Varya At Barisi Santrafora osinin işini yapar Tr Ligi'nde iki hızlı kanat koy Sane Lang arkasına sara tamam 3-0 biter maç geçmiş olsun

Mesajı okuyan Okan Buruk;
Leonardo Di Caprio Look GIF by Once Upon A Time In Hollywood

4 maç kazansak şampiyon oluruz zaten, çok da kendimizi sıkmayalım.

Osinin kolu alçili ama askiyi erken çıkarmış sanki sallayıp duruyor

Geri
Üst Alt