- 18 Temmuz 2009
- 80.627
- 224.952
- 5.093
Ulan 2 snde şampiyondan finaliste çevirdinelemelerde her şey mümkün totnımın final oynadığı turnuva
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan 2 snde şampiyondan finaliste çevirdinelemelerde her şey mümkün totnımın final oynadığı turnuva
olacak diyorum artık takım müthiş işliyorUlan 2 snde şampiyondan finaliste çevirdin
Daha düzgün bir rakiple oynamamışlar bileolacak diyorum artık takım müthiş işliyor
ekip iyi biz de cluj braga şalke oynayıp real madrid'e kök söktürmüştük hakem eledi.Daha düzgün bir rakiple oynamamışlar bile
Sneijderle Drogba vardıekip iyi biz de cluj braga şalke oynayıp real madrid'e kök söktürmüştük hakem eledi.
bencil oyuncu yok takım oyunu oynuyorlar.
yine de napoli taraftarı olsam o gün biz gibi ümitlenirdim, bugün takım halinde etkili olmak bireysel olarak etkili olmaktan önde.Sneijderle Drogba vardı
ŞL finali oynamış Eboue ile Hamit vardı
O dönem ŞL formatı daha kolaydı ayrıca
Kırılmalarda tecrübe gerekir. Napoli belki bir tur daha gider ama baskı altında ilerleyebileceklerini sanmam.
Lan adamlar 500 m euroluk takım bırak da ümitlensinler.yine de napoli taraftarı olsam o gün biz gibi ümitlenirdim, bugün takım halinde etkili olmak bireysel olarak etkili olmaktan önde.
osimhen, gürcü leblebi gibi atıyo. diğerleri pirana gibi takım halinde savunma yapıyor.
görelim baskı olmaması avantaj olabilir. ha reale hakem desteği ile kaybederler o başka.Lan adamlar 500 m euroluk takım bırak da ümitlensinler.
Ben tecrübeleri yetmez diyorum.
Alın işte futbol bilmeyen adamEn az Naci kadar balon
Bu mecrada futboldan anlamadığımı defaatle belirtmiştim.Alın işte futbol bilmeyen adam
Drogba 25 yasindan sonra patlama yapti. Gerci bu Osimhen 24 yasindan yaziyor ama Afrika dogumlu. 1-2 yas oynandiysa sasirmam o yuzden. Iyi oyuncu ama bir Eto'o olabilir mi bilemiyorum. Eto'o daha genc yillarinda daha topla ucan giden bir oyuncuydu. 23 yasinda Barcelona'ya gitmisti o donem icin iyi para vermislerdi.Orban yaşlı diyelim
Bunun yaşının doğru olduğu ne malum
Drogba ve Eto'o seviyesine çıkabileceğini sanmıyorum btw.
Hadi OrbanOrban en az Barış Savaş kadar balondur