victor osimhen

ekip iyi biz de cluj braga şalke oynayıp real madrid'e kök söktürmüştük hakem eledi.

bencil oyuncu yok takım oyunu oynuyorlar.
Sneijderle Drogba vardı
ŞL finali oynamış Eboue ile Hamit vardı
O dönem ŞL formatı daha kolaydı ayrıca

Kırılmalarda tecrübe gerekir. Napoli belki bir tur daha gider ama baskı altında ilerleyebileceklerini sanmam.

Şampiyon city hayal kurmayın

Sneijderle Drogba vardı
ŞL finali oynamış Eboue ile Hamit vardı
O dönem ŞL formatı daha kolaydı ayrıca

Kırılmalarda tecrübe gerekir. Napoli belki bir tur daha gider ama baskı altında ilerleyebileceklerini sanmam.
yine de napoli taraftarı olsam o gün biz gibi ümitlenirdim, bugün takım halinde etkili olmak bireysel olarak etkili olmaktan önde.

osimhen, gürcü leblebi gibi atıyo. diğerleri pirana gibi takım halinde savunma yapıyor.

yine de napoli taraftarı olsam o gün biz gibi ümitlenirdim, bugün takım halinde etkili olmak bireysel olarak etkili olmaktan önde.

osimhen, gürcü leblebi gibi atıyo. diğerleri pirana gibi takım halinde savunma yapıyor.
Lan adamlar 500 m euroluk takım bırak da ümitlensinler.

Ben tecrübeleri yetmez diyorum.

napoli 3-0 frankfurt macinin oyuncusu secildi

1678918369968.png

Bu adam tam 33-34'ten sonra Türkiye'ye gelecek adam. Forum 10 sene sonra hala var olursa alıntılarsınız bu mesajı. Drogba-Eto'o-Balotelli gibi yolu net olarak Türkiye'ye düşecek bir topçu.

Orban yaşlı diyelim

Bunun yaşının doğru olduğu ne malum

Drogba ve Eto'o seviyesine çıkabileceğini sanmıyorum btw.

Bu arada, bu arkadaş için Lille 21.5m€, Napoli 70m€ ödemişti sırasıyla. Sadece hatırlatmak istedim.

Orban yaşlı diyelim

Bunun yaşının doğru olduğu ne malum

Drogba ve Eto'o seviyesine çıkabileceğini sanmıyorum btw.
Drogba 25 yasindan sonra patlama yapti. Gerci bu Osimhen 24 yasindan yaziyor ama Afrika dogumlu. 1-2 yas oynandiysa sasirmam o yuzden. Iyi oyuncu ama bir Eto'o olabilir mi bilemiyorum. Eto'o daha genc yillarinda daha topla ucan giden bir oyuncuydu. 23 yasinda Barcelona'ya gitmisti o donem icin iyi para vermislerdi.

Geri
Üst Alt