- 25 Kasım 2008
- 13.511
- 12.194
- 2.168
Neymiş herkes kızmışta haberi görmedimicardi hakkında cıkan skandal haberler var sansüre ugruyor forumda ne yazık ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neymiş herkes kızmışta haberi görmedimicardi hakkında cıkan skandal haberler var sansüre ugruyor forumda ne yazık ki
maas kac ustadYazılım üstad
Erkeğin maaşı sorulmaz derlermaas kac ustad
sordumErkeğin maaşı sorulmaz derler![]()
Hatri sayılır diyelimsordum
Öyle deme, oyuncu değişikliği önemli iş, aceleye gelmez. Titiz analizler, derin istişareler yapmak gerekir, istihareye bile yatacak muhterem de vakit olmuyor maalesef...Ozaman soruyu soruyorum city macinda sane bu macta osi takimin hocasi bu oyunculari neden oyundan almıyor?
Doktorlar, yüzünün aldığı darbeye karşı korunması için bu maskeyi zorunlu tuttu.
Herifin suratında 6 plaka 16 vida var zorunluluktan değil de yazmazsin renktaş. Yok şirin gozukmekten takıyor
Osimhen farklı topçu üstad. Normal birini sallıyorum %30-40 etkiliyorsa osimhende bu oran değişir bence benim görüşüm bu. Haklısın tabi ama herkes her rahatsızlığa aynı tepkiyi vermiyorBen o ilk zamanlar için öyleydi, sonra o zorunluluk kalktı diye okumuştum. Belki doğru değildir.
Ayrıca o plaka-vida falan durduk yere veya sıradan darbelerde sağlıklı bir insandan farklı bir ağrı şu bu yapmıyorsa yine performansa etkisi minimumdur. Kafanı topa vurmak harici kullanmıyorsun fiziksel manada... El kol sürekli mücadelenin içinde ve yeni sakatlık yaşamışken muhtemelen ufak darbelerde bile ağrı sızı yapacak... Ayrıca kolunu rakiple itiş kakışta kullanamamak oyununu da çok çok etkileyecek bir unsurç...
girmek ıstememısNeymiş herkes kızmışta haberi görmedim
Haber doğru değildir de eğer doğruysa kendisinden beklenecek hareket, sene sonu Fenere giderse de gram şaşırmamgirmek ıstememıs
forvetin yok nasıl yenecen
kaan ayhan ikna etmıs kısmı kolpa olabilirHaber doğru değildir de eğer doğruysa kendisinden beklenecek hareket, sene sonu Fenere giderse de gram şaşırmam
tjk alabilir gibime geliyor 1 senelineHaber doğru değildir de eğer doğruysa kendisinden beklenecek hareket, sene sonu Fenere giderse de gram şaşırmam
Çatlak da bir kırıktır. Kırık değilse çatlak da değildir.Kırık yoksa en fazla ciddi hasar ne olabilir yav çatlak filan mı? Yoksa ezilme filan mı?
Çatlak da bir kırıktır. Kırık değilse çatlak da değildir.
Ayni meslegi yapiyormusuz.Yazılım üstad