GSC Haber Victor Osimhen'in Kolunda Kırık Oluştu

Suc bizdeki, ayni sertlikle dalmadik bunlara. Hakem zaten bir foul calmadi

Burada da mi oldu o twitterda ve instagramda bir suru gordum de. Taraftarın fazla havalandigi gercegi de dogru o noktada bu arada.
Taraftarın aptalı da aptaldır, Galatasaraylı Fenerli fark etmez her yerde bulunur yani.

Herif maçın başında ağrıdan yerden kalkamadı yok stresten dolayı öyle yapıyor diyeni gördüm bunlar Galatasaraylı olacak birde. Daha Osimhen'i tanımıyorlar..

Ameliyat olacaksa çok iyimser olamıyorum malesef. Uzun süre olmazsa ciddi sıkıntı yaşayacağız. Alternatifleri bitik Icardi ve Barış.

Birde konate pozisyondan sonra sikayette bulunuyor zaman gecirme diye. Alip agizini burnunu dagitacan. Ne güzel yerlerde sürünüyordu osimhen 2ci golü atinca ki hakemler o golü yiyene kadar.

Yok yok uyuyamiyorum. Çünkü yedek forvetimiz diye bişey yok. Barış falan demeyin fenerin forvetsizlikten ne hale geldiği ortada. Feci avuclariz yav acilen en fazla TS maçını kacirmasi lazım. Hatta onu da kaçırmamali. Şampiyonluk garantilendikten sonra isterse biyonik kol taktirsin

Moralim bok gibi oldu. Kolu kırılan topculari araştırdım visca 76 gün Heung min Son 74 günde sahalara dönebilmis

Offfff offffff

Bu 3 oluyor oyuncuların inisiyatifine göre sahada tutuyoruz, belki de sakatlığın ciddiyetini, süresini uzatıyoruz. Zaten sahada kalmaları da faydadan çok zarar veriyor o anlarda.

Osimhen'de ciddi bir durum olduğu belli ki adam kolunu tuta tuta gezdi ilk yarı. Hareket ettiremedi. Oyundan koptu. Kırık olsa duramazsın derler ya, duramadı zaten adam ya. Kendi çıkmak istemedi diye oyunda tutmak da nedir. 1 olur, 2 olur yeter artık. Oyundan çıkarmaya cesaretiniz olsun, bari bundan ders alın.

Sağlık bu, oyuncu beni bundan dolayı oyundan niye aldın diye delirecek değil ya.

Çok kötü haldeyim :( Koludur bişey olmaz dediğimiz durum nereye geldi. Bacak çekse 2-3 haftada dönecek bişey olsa daha iyiymiş

Kirik varsa sezonu kapatma riski var, belki son maclara yetisebilir

Insallah kirik degildir yoksa durum cok vahim

Geri
Üst Alt