- 3 Temmuz 2012
- 139.032
- 87.625
- 5.338
dolandı sahada bişey yapmadıe temas oyunu reis. rakiple mücadeleye giriyor.
risk değil mi sence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dolandı sahada bişey yapmadıe temas oyunu reis. rakiple mücadeleye giriyor.
risk değil mi sence
İkisininde el/kol sakatlığı yaşaması bana da böyle düşündürttüBüyü mü yaptı hırbolar, suikast gibi maç. Hakem, osi, lang üst üste olanlara bak
forvetin yok nasıl yenecenAdamın kolunda hasar var millet bir sonraki maça yetişir mi derdinde. Arkadaşlar şu rezil ligimizin ne kadar rezil olduğunu bu gece bir kez daha gördük. Osimhensiz de her türlü yenebilmemiz gerek her takımı..
Değişik bir adam bu bir şekilde oynar. Herif maskeyle neler yapıyor. Sen ben o maskeyle karşıdan karşıya geçerken tırın altında kalırızKırık çatlak veya başka bir şey yüzünden alçı veya atel falan bir şeyle oynamak zorunda kalırsa performansını etkiler maalesef. Sürekli itiş kakışla oynamak zorunda adam aynı derecede dominant olamaz. Yani o sürekli ikili mücadelede omzunu kolunu falan koyarak rakiple mücadeleye girmeye çalışan oyuncu aynı şeyleri o kadar sık yapamaz...
Değişik bir adam bu bir şekilde oynar. Herif maskeyle neler yapıyor. Sen ben o maskeyle karşıdan karşıya geçerken tırın altında kalırız
Doktorlar, yüzünün aldığı darbeye karşı korunması için bu maskeyi zorunlu tuttu.Maskeyi zorunluluktan takmıyor ya... Kol farklı bir de...
Senden su mention yetkisini alalim en iyisi.
bu bir insanlik sucudur aihm'e basvurucam.Senden su mention yetkisini alalim en iyisi.
Ozaman soruyu soruyorum city macinda sane bu macta osi takimin hocasi bu oyunculari neden oyundan almıyor?
Evden ne iş yapıyorsun Eray'ım?Dualarımız seninle varlığın çok önemli lan ben evden çalışıyorum benim dokumu al sana bişey olmasın
icardi hakkında cıkan skandal haberler var sansüre ugruyor forumda ne yazık kiÇünkü takımın hocası geniş kadro istemeyen, o oynamazsa bu küserse diye tırsan, dar kadroyla 3 kulvara takımı sokan bir adam yönetimle birlikte
Yazılım üstadEvden ne iş yapıyorsun Eray'ım?