Vikings

Siggy, Bjorn'ün kızı mıydı?

ara isimleri aklımda tutamıyorum ama siggy buydu sanki. yazıncada bu cıkıyo zaten
Siggy-Dying.png

Aynen, bu da Siggy'di ama benim dediğim küçük olan kız. Bu çocukları canı pahasına kurtardı diye kızın adını Siggy koymuşlardı ama kimin çocuğu olduğunu unuttum.

o nehirde cesedi olan cocuk ivarın geçen hafta öldürdüğü cocukmu yoksa bu ragnarın çoluk cocuk veya torunlardan birimi?

dizinin tek sahnede 5 10 yıl atmasını seviyorum başka dizi olsa o süreç için ne uyduruk olaylar ne sezonlar yaratırdı. adamlar ikidir tak 5 10 yıl atıyorlar zamanı ileri.

son bölümle birlikte ragnarın olayı bitti sanırım bundan sonra ivar ve kardeşlerinin yapacakları başlayacak galiba.

dizinin tek sahnede 5 10 yıl atmasını seviyorum başka dizi olsa o süreç için ne uyduruk olaylar ne sezonlar yaratırdı. adamlar ikidir tak 5 10 yıl atıyorlar zamanı ileri.

son bölümle birlikte ragnarın olayı bitti sanırım bundan sonra ivar ve kardeşlerinin yapacakları başlayacak galiba.

Ivar efsane bir karakter olacak gibi duruyor. Ragnar'ı böyle görmek de üzmedi değil.

Ivar efsane bir karakter olacak gibi duruyor. Ragnar'ı böyle görmek de üzmedi değil.

efsane olacakta o ilk sahnedeki gözlerinin akı neydi ya :asd: ragnarsa bundan sonra çöküşe devam edecek heralde biraz göz attımda çocukları yeni yerler keşfettikçe bunun ego problemleri başlayacak ingiltereye saldıracak orada da zaten sonu gelecekmiş. ivarın intikamı destansı olacakmış tabi.

Vikingssssss çok özledim bee. 2017 Şubat diyolar yeni sezonu doğru mu :(

Vikingssssss çok özledim bee. 2017 Şubat diyolar yeni sezonu doğru mu :(

bu sezonki bölüm sayısı 20 kusur olacaktı. sezonu ikiye böldüler eylul veya ekım gıbı sezonun 2.yarısı baslayacak.yani şuan sezon arasındayız
2017 şubat bi sonrakı sezonun baslayacağı tarihtir.
ha genede işlerine belli olmaz.

Geri
Üst Alt