Vikings

Çok sağlam dizi. Hele o jenerik müziği fena

Bir hafta demişim 2 ayda bitirdim :asd: klasik "iddiasız başla, gümbür gümbür gel, beklentiyi yükselt, sezon finalinde batır" güzergahını izlemiş ilk sezonunda

tapatalk reyiz

Vikings 2. Sezondan Yeni Teaser Fragman

10 Aralık 2013 Salı - Haberler - İnternetten Seçtiklerimiz

Yeni sezon Şubat’ta başlıyor.

20639164.jpg

History Channel'ın senaryolu ilk dizisi Vikings, 9 bölümden oluşan birinci sezonunda bölüm başına ortalama 5 milyon izleyici toplayarak kanalına sürpriz bir başarı getirmiş ve çok geçmeden 2. sezon onayını almıştı. Travis Fimmel’ın başrolünde olduğu yapımın yeni sezonundan ilk teaser fragman yayınladı. Lorde’ın “Glory and Gore” isimli şarkısı çalan fragmanda, Ragnar Lothbrok karakterini görüyoruz.

Yeni sezonuyla Vikings, Şubat 2014’te, History Channel'da…

[media]https://www.youtube.com/watch?v=VakbfnOMz-Q[/media]

Cevap: Vikings

Diziye yeni başladım zaten History Channel izi olduğu çok belli tarihi gerçekliklerle uyuşuyor. Şu dizinin maliyeti kadar dizi çekiyoruz ama doğru dürüst daha tarihi bir dizi yapamadık biz tarihçiler atılacağız herhalde en son.

Normal bizim dizilerde hep ,,Fatma Ahmet'e asik olmus, ama ahmetin kardesiyle Mehmet ile yataga gider, olay'a bide mafya girer, 4-6 kisi ölür...bol bol hüzünlü müzik...mektuplar yükses ses ile okunur...en sonunda Fatma Ahmete geri dönmek ister AMA büyük bi olay ile karsilanir...Ahmet fatma'nin sarisin sacli arkadasina asik olur onun ile Istanbuldan kacar....geriye kalan sadece o hüzünlü müzik ile Ahmetin yazmis mektupu kalir.

<<Tapatalk>>

iyi başladı. bi sonraki bölüm sağlam olacak gibi

Normal bizim dizilerde hep ,,Fatma Ahmet'e asik olmus, ama ahmetin kardesiyle Mehmet ile yataga gider, olay'a bide mafya girer, 4-6 kisi ölür...bol bol hüzünlü müzik...mektuplar yükses ses ile okunur...en sonunda Fatma Ahmete geri dönmek ister AMA büyük bi olay ile karsilanir...Ahmet fatma'nin sarisin sacli arkadasina asik olur onun ile Istanbuldan kacar....geriye kalan sadece o hüzünlü müzik ile Ahmetin yazmis mektupu kalir.

<<Tapatalk>>

Türk dizilerinde olmazsa olmaz hizmetçiler,zengin aileler ve mafya bunlar olmadan dizi yapılmaz. :D

Ragnar reyiz Lagertha yengemize ayıp etti.

Hakkaten güzel dizi, sağlam dizi. Hani eski çağlarda Orta Çağ'da vs geçip de fazla bugüne uyarlanmış yapımlar vardır, izlemeden önce onlardan biri sanıyordum ama iyi ki öyle yapmamışlar. Gayet dönemini yansıtan, gerçekçi bir dizi yapıyor adamlar.

2. sezon da gayet güzel başladı.

Kardeş kavgası muhabbetini ben sezon boyu sürdürürler diye düşünüyordum böyle kısa kesmeleri (daha tabi ilerde başka şeyler olabilir) güzel olmuş.

Lagertha gibi hatun bırakılır mı be? :dispirited:

Dizi gayet iyi tamam da savaş sahneleri fazla demek şu an için yanlış bence, lise kavgaları gibi daha o savaşlar. İleride büyürse bilemem.

Geri
Üst Alt