Vikings

6.bölümü bitirdim.Her bölüm nerdeyse savaş sahnesi var,güzel gidiyor bakalım.

Dizi biraz ilerlesin sonra başlarım buna.

Bölüm beklemeyi hiç sevmiyorum :)

Ya bu dizi iyi ama böyle tam çeken bir noktası veya konusu yok şu an için öyle tarihi bi hava filan gidiyor şimdilik meraktan çekim açıları filan bi boğucu her sahneyi bir objenin arkasından çekmek zorundalar sanki bu açıdan Game Of Thrones ile mukayese bile edilemez.

2x2 yeni yayınlandı diye biliyorum ama bugün 2x3 düşmüş.

2x3 büyük kahpelik yapıldı diycem ama hakettiler.

koskoca reisi sen gelme ulan ayı diye dışlarsan oda basar mahalleni.

ancak intikamı acı olacak esas oğlanın

hepsin geçtimde o bebek neydi öyle lan :s

pek saran bi dizi degil de ,izleniyor iste

2x3 büyük kahpelik yapıldı diycem ama hakettiler.

koskoca reisi sen gelme ulan ayı diye dışlarsan oda basar mahalleni.

ancak intikamı acı olacak esas oğlanın

hepsin geçtimde o bebek neydi öyle lan :s

jarl borg'un nasıl bir iy olduğunu zaten ülkesinden de biliyoruz. götland diye ülke mi olur :D

2x4 yayınlanmış

2x4 aksiyonu bol bi bölüm olmasada beğendim. ragnarın gecen yıldan beri oyunculuğuna dizideki mimiklerine hayranım. 2 sezonun oynculuk bakımndan zirve yaptığı bölüm oldu. o hamam da suya davet edilmesine verdiği tepkiler falan breaking bad'de J.P nin Skyler'ın kocasını aldattığını suratına vurduğu akşam yemeği sahnesindeki sempatiklikteydi.

Onun dışında ragnar ve ailesi saklandıkları kulubeye eyvah öldük bittik düşman geliyor haberi ulaştığında kalabalığa şaşkınlıkla bakıp eski karısının yardım getirdiğini görmesi ve oğluyla bir araya gelmesi çok şey yaşatıyor insana.

Birde genç papaz İsa gibi çarmıha gerildi sonra indirildi falan ama sanki halisler görüyor gibi ya hayırlısı bakalım.

merak ettiğim ve anlam veremediğim 2 şey var.

1 bilge,alim,büyüce ya da her neyse neden sürekli o adamın avcunu yalıyolar hayır mantığı nedir? tiksinç bişey ya.

2. o bebeğin gözünün amacı, gayesi,mantığı nedir?

2x5 yayınlanmış.

ulan sunun gününü bi ezber yapamadım be.

Lagertha = Hatun gibi hatun

Rollo = Jaime Lannister

Athelstan = Hababam Sınıfı'ndaki Ahmet :D

Biraz öyküyü bildiğim için spoiler vereyim ( muhtemel önümüzdeki sezonlariçin)

Ragnar ve oğulları Fransa'yı yağmalayacaklar muhtemelen bu Wessex kralının desteğiyle ,yada önce ingiltere sonra fransa :D

Geri
Üst Alt