- 27 Ocak 2010
- 58.734
- 30.361
- 3.363
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne zaman bitiyo sezon
enaz 12 bölüm varmış. bu yıl uzun tutacaklar deniyordu
Daha güzel GOT gösterime girdiğinde Vikingse başlamış olurum![]()
yav sende hala sezon bitince topluca izlerim olayı var dimi
yapma gel zamanında izle güncel takip edince muhabbeti daha güzel oluyor hemde birçok teoriye hakim oluyorsun
Beni tekrar izlemeye ikna ettin Osman.
izlemeyen çok şey kaçırıyor vikings 1453 e döndü resmen dizi.
Gemileri karadan yürütme hadisesine Harbard Reis ve haremini de kattığımızda çok doğru bir tespit renktaş...ley:
o iki yakanın arasına kuleler dikildiği an ulan karadan yurutun öyle geçin dedım 2 bölum sonra nerdeyse aynını yaptılar
birde harbardın olayını tam çözemedim ben daha. odinin uzantısı falan mı?
Büyük olasılıkla Odin'e bağlayacaklar. Vikinglerle ilgili bir şey okumadım ama muhtemelen Harbard'ın üfürüklediği Ivar babasından ve Bjorn'den sonra(belki de direkt babasından sonra) ortalığın a.kone. Böyle bir şey bekliyorum.
bende o tip şeyler okudum bi kaç yerde tabii efsaneye tarihe vs neyse artık hakim olanlar daha iyi bilir;
ragnarın en büyük oğlu bjorn babası ölünce babasından daha büyük bi kral olacakmış ancak bunun akıl hocası ise her daim şu yılan göz dedikleri en küçük kardeşi olacakmış ayakları tutumayan çocuk (ki o da şimdiden ilk cinayetini işledi bile). bu yıl ragnarı öldürürlerse ( bu yüzden 20li bölümlere kadar gidiyor bence iş) gelecek sezon dediğimiz şekilde başlarlar işe artık.