- 26 Eylül 2010
- 11.293
- 5
- 343
o iki yakanın arasına kuleler dikildiği an ulan karadan yurutun öyle geçin dedım 2 bölum sonra nerdeyse aynını yaptılar
birde harbardın olayını tam çözemedim ben daha. odinin uzantısı falan mı?
Büyük olasılıkla Odin'e bağlayacaklar. Vikinglerle ilgili bir şey okumadım ama muhtemelen Harbard'ın üfürüklediği Ivar babasından ve Bjorn'den sonra(belki de direkt babasından sonra) ortalığın a.kone. Böyle bir şey bekliyorum.
İskandinav mitine bağlı kalacaklarsa Odin olma ihtimali bana zayıf geliyor. Sanki biraz ters köşe yapıyorlar gibi. Belki ben dikkat etmemişimdir ama Harbard ortaya çıktığı zaman dizi de hiç iki kuzgun gördük mü ? Çünkü Odin yeryüzüne indiğinde dahi Hugin ve Munin adlı iki Kuzgun her daim çevresindedir. Siz böyle bir noktayı yakalamışsanız olasılık biraz daha artar ama Harbard'ın davranışları tam Loki davranışları. Her türlü hile hurda, tatlı dillilik, baştan çıkarıcılık adamda mevcut. Artı Loki şekil değiştiren bir yarı tanrı olarak anılıyor. Harbard Odin'in lakaplarından biri fakat o konuda da farklı söylemler var. Loki'nin yeryüzündeyken bu ismi kullanarak insanları yanılttığından ve kendisini Odin gibi tanıtmaya çalıştığından vesaire bahsedilir. Bana göre o dallama Loki şerefsizi çıkacak. Öyle hissediyorum 
Ha bu arada Viking 1453 iyimiş

Ha bu arada Viking 1453 iyimiş