Vikings

Scarlett hikaye canım bunun yanında. Gerçi ablanın yanına kimi koysan sırıtır, öyle bir güzellik.

tumblr_nap9l1VDKj1qd2uw7o1_540.gif

katheryn iyidir hoştur da. böyle bir afet yanında hikaye kalmaz konuları saptırmayalım

Katheryn bir roportajda Ukrayna kokenli oldugunu soyledi. Sanirim Scarlet'ta oralardan

Onu bunu bilmem ama cok efsane bir yapim olmus. Ragnarsiz bakalim ne kadar devam edebilecekler. Travis Fimmel inanilmaz performans sergiledi. Helal Olsun!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
vulpix gibi hatun. zeki şirin güzel ve ateş türünden.
yeri gelmişken hatırlatmakta fayda var lapras halen şerefsizsin

14733650_1788116098142533_7262874415765913600_n.jpg

iskandinavyalılıktan tad aldığım bir bölümdü 4/18

Sezonun Northumbria'ya yelken açan Great Heathen Army'nin denizde tepeden bir kamera açısıyla gösterilmesiyle sonlanmasını bekliyordum ama olaylar çok hızlı gelişti. Tamam Ragnar'ın da Ælla'nın da akıbetini yıllardır biliyorduk ama ikisini de beklenmedik bir bölümde yaparak şaşırttılar yine de.

En geç önümüzdeki iki bölüm King Ecbert'le de işleri bittiğinde dizinin devamını sağlayacak konu olarak bir Kattegat'taki iç çatışma, bir olası Finehairs şerefsizliği ve bir de Frankia'daki Rollo kalıyor. Bakalım nasıl devam ettirecekler.

Bir de Harald Finehair'ın eskilerden platoniği Princess Ellisif dahil oldu ama ondan pek bir şey çıkmaz heralde anca Harald yüksek ihtimalle kazanacağı başarı ve unvanlar sonrası şekil şukul yapar. Ya da ben pişman oldum der kendisi tıpış tıpış gelir.

boktan bir hizla ilerleyen boktan 1 bolum du

ivarın kafa harbi harbi kırık yav. çok rahat götürür diziyi björn ile

Ivar - Melo
Bjorn - Ujfalusi

Finehair kardeşler de Sabri'yle Selçuk; hep fesatllık, ibnelik...

Son düzenleme:
Sezonun Northumbria'ya yelken açan Great Heathen Army'nin denizde tepeden bir kamera açısıyla gösterilmesiyle sonlanmasını bekliyordum ama olaylar çok hızlı gelişti. Tamam Ragnar'ın da Ælla'nın da akıbetini yıllardır biliyorduk ama ikisini de beklenmedik bir bölümde yaparak şaşırttılar yine de.

En geç önümüzdeki iki bölüm King Ecbert'le de işleri bittiğinde dizinin devamını sağlayacak konu olarak bir Kattegat'taki iç çatışma, bir olası Finehairs şerefsizliği ve bir de Frankia'daki Rollo kalıyor. Bakalım nasıl devam ettirecekler.

Bir de Harald Finehair'ın eskilerden platoniği Princess Ellisif dahil oldu ama ondan pek bir şey çıkmaz heralde anca Harald yüksek ihtimalle kazanacağı başarı ve unvanlar sonrası şekil şukul yapar. Ya da ben pişman oldum der kendisi tıpış tıpış gelir.

Aynen ben de önümüzdeki sezona kalır diyordum great heathen army. 1 sezon daha oynayacağı kesin miymiş ?

Aynen ben de önümüzdeki sezona kalır diyordum great heathen army. 1 sezon daha oynayacağı kesin miymiş ?

'Vikings,' Season 5: Jonathan Rhys Meyers Role Is Finally Revealed

5. sezon olacak ve yeni oyuncu olarak da bu arkadaş katılacak. Rolü belli olmuş. Ben ilk gördüğümde Ivar'ın yetişkinlik dönemini canlandırabilir diye düşünmüştüm.

Jonathan-Rhys-Meyers.jpg

Şu fotoğrafta Ivar'ı andırıyor ve makyajla gayet onu oynayabilirdi ama sadece fiziksel görünüm olarak tabii. Sonuçta artık Ivar'ı karakter olarak da tanımaya başladık ve izleyicilerin de artık alıştığı bir karaktere özgü oyunculuk yeteneklerini bir başkasının da canlandırabilmesi kolay olmaz.

Ivar manyağı değişirse dizi ölür. Herif efsane yakışıyor role.

tapatalk

Geri
Üst Alt