Gyökeres geçen seneye kadar hangi ligin yıldızıymış peki hiç bakmak aklına geldi mi

Ekli dosyayı görüntüle 262731

Tabiki hepsi aklımda

Onu alan takımın yarattığı ekonomi senin aklına geldi mi peki

Tarihinde sattığın ve büyük para kazandığın tek oyuncu boey ama adamlar bunun her sene kaç mislini satıyor.

Biz de aldığımız her oyuncuyu dört beş misline satabiliyor olsaydık sana hak verirdim.

Sporting Lizbon'un Gol Kral'ı forveti Viktor Gyökeres..
Resim

Resim

Resim

Salgado Zenha: «O Sporting tem recursos para manter Viktor Gyokeres»

Sallai'ye benziyor.

Tabiki hepsi aklımda

Onu alan takımın yarattığı ekonomi senin aklına geldi mi peki

Tarihinde sattığın ve büyük para kazandığın tek oyuncu boey ama adamlar bunun her sene kaç mislini satıyor.

Biz de aldığımız her oyuncuyu dört beş misline satabiliyor olsaydık sana hak verirdim.
Söylediğin doğru ama belli bir seviyede oyuncu bakıyorsan bu rakamlar artık normal hale geldi. Yani sen, ben piyasası olan sağlam bir orta saha alayım dediğin zaman zaten 15-20'lerin altına inmen çok zor. Sara'nın piyasası bu noktaya zaten gelmişti, 2. ligin yıldızı diyip küçümsememek lazım.

Orada sadece bu kadar para veriyorsan neden ille de bu adamı aldın diye sormak doğrusu. Ben de bazen soruyorum bunu ama adama bir süre tanımamız lazım. Şimdiye kadar da kötü oynamadı ayrıca.

80 milyon pound liverpool olacak gibi görünmekte keza arsenal de forvetsiz girdi lige

Portekiz ve Hollanda ligi forvetlerine belli örnekler haricinde hep şüpheyle yaklaşmak gerek. O yüzden muhtemelen bu yaz transfer yapamadı.

Bizim vinicius ve seferovic bile yanlış bilmiyorsam 30 taneye yakın atmıştı Portekiz’de

Hem Norveç'in hem Isveç'in forvetlerinin birisi millî takımda olsa çok iddialı olurduk

Portekiz ve Hollanda ligi forvetlerine belli örnekler haricinde hep şüpheyle yaklaşmak gerek. O yüzden muhtemelen bu yaz transfer yapamadı.

Bizim vinicius ve seferovic bile yanlış bilmiyorsam 30 taneye yakın atmıştı Portekiz’de
Bunun da temel olan farkı bu oyuncu hem Avrupa Maçları'nda hem de Milli Takımı'nda da Goller'ini atıyo reis.Chelsea'nin alacağı konuşuluyodu.Osimhen'i devre arasında bizden almazlarsa bunu alırlar.Şu yazdığım cümleye ben bile inanamadım reis yav :D Osimhen gibi 1 forvet bizim takımızıda kiralıkta olsa bile reis yav :D

Manchester united bunu da 80'e falan alıp çöp eder.

Herkes Manchester United'a gidecek diyo ama bence Barcelona Lewandowski sonrası 100 milyon euro verip alacak :D Ki o sistemde çok Goller atar bence yav :D

Sonu Nunez gibi olmaz inşallah

Geri
Üst Alt