Psg ve Liverpool büyük kazık yediler. Orada büyük ihtimalle stressiz oynuyordur.

Barça bu çöpü almaz kanka, manuya yakışır
akasya-durağı-sinan-5.webp

Barça boniface'i istiyormuş.
O da olabilir..
Olum her dk forvet mi alcaksiniz ne manusu yav
Haberlerde öyle yazıyo :D

Yav arkadas dovbyk tarzi topcu iste bonserivisi iste liginden dolayi sisrme tamamen

Su takimlardwn topcu alirken iki kere dusuncen yav bruno fernandes disi ust seviyede kendini gosteren topcu hatirlamiyorum son yillarda

Çok takım gezmiş böyle cvleri pek sevmem

Şu an çoğunuzun doğru durust hatırlamadığı bir forvetin Portekiz ligi statslarini atıyorum 2 sezon

Gyokeresle aynı yaşlarda yapmış bu istatistiği
Screenshot_2024-11-02-18-00-47-080_com.android.chrome.webp
Screenshot_2024-11-02-18-00-36-304_com.android.chrome.webp

Şu an çoğunuzun doğru durust hatırlamadığı bir forvetin Portekiz ligi statslarini atıyorum 2 sezon

Gyokeresle aynı yaşlarda yapmış bu istatistiği
Ekli dosyayı görüntüle 266933Ekli dosyayı görüntüle 266934
Aralarında ki en büyük Fark Viktor Gyökeres Milli Maçlar'da ve Avrupa Maçları'nda iyi oynuyo.İsveç Milli Takımı'nda 22 Maç bunlardan 18 tanesi ilk 11 10 Gol Atı 5 de Asist yapmış.Şampiyonlar Ligi ve Uefa Avrupa Ligi'nde az Maç'ı var.12 Maç'ın 10 tanesinde ilk 11 oynamış 7 Gol ve 2 Asistle oynamış..

Aralarında ki en büyük Fark Viktor Gyökeres Milli Maçlar'da ve Avrupa Maçları'nda iyi oynuyo.İsveç Milli Takımı'nda 22 Maç bunlardan 18 tanesi ilk 11 10 Gol Atı 5 de Asist yapmış.Şampiyonlar Ligi ve Uefa Avrupa Ligi'nde az Maç'ı var.12 Maç'ın 10 tanesinde ilk 11 oynamış 7 Gol ve 2 Asistle oynamış..

Milli maçlarda da dandik takımlarla oynadı genel olarak .. Bu herifin 80-100 edecek ciddiyette bir sezonu bile yok.. 40-50 verirlerse anlarım o normal

Her transfer bir risk. Gittiği takımda Höjlund gibi de olabilir Drogba etkisi de yaratabilir.

Portekiz ligi istatistik şişirme ve büyük takım kazıklama ligidir

][emoji[emoji6]]" data-quote="Adnan Korkut" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Portekiz ligi istatistik şişirme ve büyük takım kazıklama ligidir

Assuncaoooooo

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt