# Vincenzo Grella

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Vincenzo Grella

gitmemi çok istiyorsun değil mi? sırf senin için buradayım hayri?senin futbol cahilliklerini ortaya dökmek için ...sitenin ergenekonu olmuş futbol bilgisizleri çetesi her şeyi istediği gibi yöneten istediğine istediği yaftayı yapıştıran ...işlerine gelmeyene birlikte saldıran bu çetenin altını kazmak için :D:D:D:D süper kahraman oluyorum galiba :D

Tayt sana gitmez hacı.

bir de söyleyin admine gsc scout rütbemi alsın ...ben zaten yıllık 1200 euro verip scoutluk yapıyorum...burada para vermeyeceksem anlamı yok :D:D:D

Scout rutbesinin alinmasini istiyor. O da farkina vardi heralde. :o

Grella'dan olsa olsa çikolata firması ismi olur. Başka bi halt olmaz.

Adnan Bilgi'den inciler: Championship'te sezonun en iyi oyunculari Kevin Nolan, Gary Speed ve Lee Carsley. Speed ve Carsley'in bu sene Championship'te toplam 0 maca ciktiklarini da ekleyelim.

ayrıca diğer ikisi için dmc de ligin en iyileri demiştim tabii ki ligin deill :D:D:D:D hala bu adamın futbol bilgisine güvenen var mı?

bir de söyleyin admine gsc scout rütbemi alsın ...ben zaten yıllık 1200 euro verip scoutluk yapıyorum...burada para vermeyeceksem anlamı yok :D:D:D

İyi de bu iyi bir şey değil ki..İyi bir scout olsan sana aylık 1200 euro felan verirler anlarım da sen adamlara illa scoutluk yapıcam felan mı dedin de böyle zorla para verip raporunu sunuyorsun..? Deli misin nesin diye sorarlar adama..Başka yerde anlatma bunları gülerler valla..:haha:

ahahaha:D:D:Dneler dönmüş lan burda gece:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt