Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.698
- 2.989
- 2.313
Sizin küçüklüğünüzü silkeleyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başka takımlardan. ona ne yav birini dovemeyince diğer arkadaşlarını çağıran pust bir çocuk gibi ben bu herifi sevmedim.başka takımlar da şampiyonluğu gsden almak isteyecek demek
Ulan başkanın tersini söylüyo yaÖnder Özen: "10+4 kuralının değişmemesinden memnun olduğumu söyleyebilirim. Çünkü TFF tüzel kimliğinin zaman zaman yıprandığını söylüyoruz, çok fikir değiştirmesi, beyanının arkasında çok durmaması sadece Beşiktaş için olumsuz sonuçlar getirmişti. Beşiktaş bunun üstesinden gelmeyi de başarmıştı. TFF bence kendi tüzel kişiliğine en yakışır şeyi yaptı ve beyan ettiği kuralın arkasında duracağı deklare etti. Umarım böyle devam eder çünkü beyan esastır."
Jk nin yapması gereken bu aslında. Haddini bilse mutlu olacaklar da bilmiyolar iştejk'nın küçüklüğünü kabullenmiş biri olduğu için jk'nın çapına göre belki başarılı olabilir bu herif. Tabi izin verirse bu sokuklar.
adam bize olumsuz bir şey dememiş
okuduklarımızı anlayalım arkadaşlar
Kendi başarısı değil başkasının başarısızlığı üzerine kurgu.Önder Özen: "10+4 kuralının değişmemesinden memnun olduğumu söyleyebilirim. Çünkü TFF tüzel kimliğinin zaman zaman yıprandığını söylüyoruz, çok fikir değiştirmesi, beyanının arkasında çok durmaması sadece Beşiktaş için olumsuz sonuçlar getirmişti. Beşiktaş bunun üstesinden gelmeyi de başarmıştı. TFF bence kendi tüzel kişiliğine en yakışır şeyi yaptı ve beyan ettiği kuralın arkasında duracağı deklare etti. Umarım böyle devam eder çünkü beyan esastır."
Kendisine 6 milyon ekibine 2.5 milyon maaş İtalya'da yazan buydu. Bjk resmi olarak açıklamadı.Cidden 6.5 milyon maaş mı vermişler. Ben de niye geldi diyordum