- 2 Nisan 2012
- 43.074
- 22.164
- 2.888
Çok isterim, adam gibi adam, hoca gibi hoca. Biraz top izleriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sadece bu adamı sevmeyenlere baksan 10 sene falan kalması gerektiğini görürsün ha
başka hiçbir şeye bakmaya gerek yok
Futboldan bu kadar anlama lütfen. Biraz da başkalarına bırak.sadece bu adamı sevmeyenlere baksan 10 sene falan kalması gerektiğini görürsün ha
başka hiçbir şeye bakmaya gerek yok
Ayan beyan ortada olan bir şeyler var mı söyle de biraz götümüzle gülelimFutboldan bu kadar anlama lütfen. Biraz da başkalarına bırak.
Ya her şeyi geçtim, Kerem denen herifi her maç 11 oynatan birini öven açsın önce ... gülsün be kardeşim.Ayan beyan ortada olan bir şeyler var mı söyle de biraz götümüzle gülelim
Şu mesajı yazmaya utanır insan.Senin gibi birine karşı mı utancam ben ya hahshdhdshahagYa her şeyi geçtim, Kerem denen herifi her maç 11 oynatan birini öven açsın önce ... gülsün be kardeşim.Şu mesajı yazmaya utanır insan.
Utanman olmadığın g** filan yazmandan belli zaten. 50 yaşında adamsın, biraz yaşının adamı ol da Antu'ya çevirme burayı bari.Senin gibi birine karşı mı utancam ben ya hahshdhdshahag
dostum antuya çeviren sensin kaç senedir fb şampiyon diye dolanıyon ortada ya utanmadan falan bahsetmen baya komikUtanman olmadığın g** filan yazmandan belli zaten. 50 yaşında adamsın, biraz yaşının adamı ol da Antu'ya çevirme burayı bari.

Kardeş, sen diyorsun ki ben öyle şeyler yazdım ki önceki mesajlarımda burdan R yapamam, kötü sonuç olursa yanlış düşünmüşüm de diyebilen birisi değilim, açık kapı bırakayım bari ne olur ne olmaz. Mevcutta hadi bu adamı beğenmeyenler yanlış düşünüyor, futboldan bir bok anlamıyor olsun. Tarihin en iyi milli takımı filan diyip Kosova'ya elenirse başarı masalını hayatta satamazsın benden söylemesi.bu adamı başarısız, art niyetli, başka takımların yalakası bulan adamlar ya başka bir evrende yaşıyor
ya da ben
adamın şu milli takıma ve genel kamuoyuna ne kötülüğü var da bu adama doluyorsunuz aklım almıyor
ha dkya gitmeden yazıyorum bunları yatın kosovaya elenirse bile bugün itibariyle fikrim aynı kalır
Kaç ''senedir'' FB şampiyon diye ortada dolandığımı kanıtlamayanın...dostum antuya çeviren sensin kaç senedir fb şampiyon diye dolanıyon ortada ya utanmadan falan bahsetmen baya komik
daha fazla salça olma hadi bakalım
eski güzel günleri özledik barimbu adamı başarısız, art niyetli, başka takımların yalakası bulan adamlar ya başka bir evrende yaşıyor
ya da ben
adamın şu milli takıma ve genel kamuoyuna ne kötülüğü var da bu adama doluyorsunuz aklım almıyor
ha dkya gitmeden yazıyorum bunları yatın kosovaya elenirse bile bugün itibariyle fikrim aynı kalır