vincenzo montella

Çok isterim, adam gibi adam, hoca gibi hoca. Biraz top izleriz.

K.AAA yı oynatarak gözümden düştü derhallll istifa derhallll. Luçesku gelsin.

sadece bu adamı sevmeyenlere baksan 10 sene falan kalması gerektiğini görürsün ha

başka hiçbir şeye bakmaya gerek yok

dünya kupasına gitse de gitmese de sanki yazdan sonra ya iki kuştan biri ya da italyadan iyi takımlar düşer peşine gibi

memleket santrafordan kırılıyor da kendisi mi oynatmıyor acaba

Samet ile Kerem'i 11 oynatan, oynadığımız nadir takım diyebileceğimiz maçta yarım düzine gol yediren, Gürcistan'ı, Romanya'yı filan yendiği için övülen birine iyi hoca deniliyorsa Şenol'un filan heykelini dikmemiz lazım o halde ki elinde ne Kenan, ne Barış, ne Arda, ne de Ferdi vardı.
Hoca filan değil ama sayemizde 10 yıl İtalya'da takım çalıştırmayı garantiledi.

Baya ballı 1 herif ama kuşlar saldırdığı mecbu desteklemek zorunda kalıyoruz

Tamamen kazanmaya yönelik oynatıyor, güzel futbolu pek önemsemiyor.

bu adamı başarısız, art niyetli, başka takımların yalakası bulan adamlar ya başka bir evrende yaşıyor

ya da ben

adamın şu milli takıma ve genel kamuoyuna ne kötülüğü var da bu adama doluyorsunuz aklım almıyor

ha dkya gitmeden yazıyorum bunları yatın kosovaya elenirse bile bugün itibariyle fikrim aynı kalır

Utanman olmadığın g** filan yazmandan belli zaten. 50 yaşında adamsın, biraz yaşının adamı ol da Antu'ya çevirme burayı bari.
dostum antuya çeviren sensin kaç senedir fb şampiyon diye dolanıyon ortada ya utanmadan falan bahsetmen baya komik :asd:

daha fazla salça olma hadi bakalım

bu adamı başarısız, art niyetli, başka takımların yalakası bulan adamlar ya başka bir evrende yaşıyor

ya da ben

adamın şu milli takıma ve genel kamuoyuna ne kötülüğü var da bu adama doluyorsunuz aklım almıyor

ha dkya gitmeden yazıyorum bunları yatın kosovaya elenirse bile bugün itibariyle fikrim aynı kalır
Kardeş, sen diyorsun ki ben öyle şeyler yazdım ki önceki mesajlarımda burdan R yapamam, kötü sonuç olursa yanlış düşünmüşüm de diyebilen birisi değilim, açık kapı bırakayım bari ne olur ne olmaz. Mevcutta hadi bu adamı beğenmeyenler yanlış düşünüyor, futboldan bir bok anlamıyor olsun. Tarihin en iyi milli takımı filan diyip Kosova'ya elenirse başarı masalını hayatta satamazsın benden söylemesi.

aklı evvel muhabirlerin maç sonu basın toplantısında abuk subuk sorular sorması bile başlı başına kendisini desteklemem için bir sebep.

ya da ben

eski güzel günleri özledik barim

1774607525786.webp

Geri
Üst Alt