vincenzo montella

valla şuan okan buruk yerine rambo okana bile okeyim, en azından niyeti belli olur herifin. bu buruk'un ne istediği belli değil. topçular ne hale geldi günden güne, yazık günah harcanan paraya
Abartı bir yorum olmuş. Belki de yol kazasıdır bakalım. Ama benim de pek bir umudum kalmadı. Bilen bilir hiç istemiyordum bu herifi zaten, haindi benim gözümde. Hocalığını da boş buluyordum Başakşehir kovid belası ve hakem felaketleriyle şampiyon oldu hak etmediler hiç o sene.

Abartı bir yorum olmuş. Belki de yol kazasıdır bakalım. Ama benim de pek bir umudum kalmadı. Bilen bilir hiç istemiyordum bu herifi zaten, haindi benim gözümde. Hocalığını da boş buluyordum Başakşehir kovid belası ve hakem felaketleriyle şampiyon oldu hak etmediler hiç o sene.
baksana hiçbir oyuncuya bir şey katamıyor adam ya, yunus,mertens bu ikilinin golü yok daha. suçu oyunculara atayım diyorum, onlarda da hata var. ama şu oyuncuları ligde ki takimlara random dağıt, bu kadar kötü olamazlar bence. yol kazası diye nitelendirmek sadece vakit kaybettirir bize, malesef

baksana hiçbir oyuncuya bir şey katamıyor adam ya, yunus,mertens bu ikilinin golü yok daha. suçu oyunculara atayım diyorum, onlarda da hata var. ama şu oyuncuları ligde ki takimlara random dağıt, bu kadar kötü olamazlar bence. yol kazası diye nitelendirmek sadece vakit kaybettirir bize, malesef
Önündeki dört maç cendere işte. Ya vezir olacak ya rezil olacak. İyi oyunla sonuca gitmeyi başaramazsa gidecek DK arasında yeni hocamıza kavuşuruz sabredelim. Bu hocanın Montella olmasına gerek yok bize daha iyisi lazım zaten o da çok hevesli gelmez güzel bir düzeni var.

ADAM.

"Türkiye'de çok mutluyum ve en büyük hayal kırıklığım şu ana kadar hâlâ Türkçe öğrenememek. Türk halkından bu konuda gerçekten özür diliyorum."

"Ben Fatih Terim'den sonra onun çalıştığı takımlarda çalıştım. Fiorentina ve Milan'da. Özellikle Fiorentina'da ne kadar çok sevildiğini ve hala bir imparator olarak herkesin anılarında bir iz olarak kaldığını hem hissettim hem de gördüm."

fener sulanacaktir sezon sonu

Son düzenleme:
Konusu vardı diye hatirliyorum

2000'lerin başında ekürisi Delvecchio ile beraber Lazio'yu tarumar ettikleri bir maç var idi.

önceki sayfalarda okan düşmanları okan'a bok atarken bu adamı dilliyormuş.

büyük ihtimal şikecilerin getirmeye çalışacağı teknik direktör. kabul eder mi bilmem.

Sikecilere ersun yanal disinda Kim gelirse gelse tutmaz. Ersun da gelirse yeni baskanla gelir Ali koc kalirsa yine basarili olmaz

"FENERBAHÇE KAZANSIN!" Vincenzo Montella: "Türkiye Ligi'nden Avrupa'ya 3 takım gittiği için 4. sıradaki takımın Avrupa'ya gidebilmesi, Türkiye Kupası'nı ligde ilk 3 sırada bulunan bir takımın kazanmalı. Bu yüzden Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı alması bize yarar."

:red:

2000'lerin başında ekürisi Delvecchio ile beraber Lazio'yu tarumar ettikleri *bir maç var idi.
(*) <-
sampiyon olduklari sezon dan _bir onceki sezon olmasi lazim. hafizam yaniltmiyorsa. >

ligin ilk yarisinda oynanan mac,,,
4-1 her ikisi de 2ser golle maci surklase etmislerdi. isin ilginc yani gollerin 4u de ilk yarida olmustu .

*rovansi lazio almisti nedved,veron atmislardi galiba,,montella yine gol atmisti. 2-1 bitmisti...
ki, o *lazio ,o sezon ligi 1 puan farkla juvenin onunde *sampiyon tamamlamisti.
roma ise yanilmiyorsam ligden saglam kopmustu
6. veya o civar bir yerde bitirdiler sezonu...

sonraki sezon tam tersi bir tablo var idi... roma 6.hafta dan sonra liderligi sona kadar goturdu ve sonucunda > juvenin onunde 2 puan farkla sampiyon oldu...... *lazio 3.bitirmisti galiba...

her halukar da o donemler hem roma, hem lazio, hem genel ligde yildizlar bulutu gibiydi, her mac keyif verirdi izlemesi....

.

ps;

montella hocamin yeri ayridir. lige gelirken basarili olcagini ongoruyordum. yaniltmadi. bir sonraki durak tekrar serie a olmali,,bir ihtimal epl .

saygi ve selamlar,

Geri
Üst Alt