vincenzo montella

yaw insan utanır biraz.

Mustafa Sandal dediğimiz adam twit attı bu herife laf söyledi.

Yaşar twit attı üstat, mahalle ağzıyla saydırdılar adama.

Ülkenin ben sanatçıyım diye geçinenleri bu durumda düşün.

Celal Şengör'e gerçekten hak veriyorum bazen, Türkiye Afganistan'dır demişti dinlemişsindir.
Celal Şengör'ün kendisi de başka yerde doğsa böyle konuşur muydu düşünmeli

Yani sıradan bir vatandaşa bakmaya gerek yok, entelijansiyanın önde gelenleri bile hırtlık yapıyor

Su oyuncu degisikliklwrini vaktinde yap haci. Bir de oynat Cenk'i santraforda nolcak yaw? Ileriyw atilan toplari Arda ile mi toplaycan? Azcik mantik.

Kalender benden alıntı yapma birader.

Yaparim, burasi forum, benim keyfim bilir, sana da soracak degilim (bu konuyu tartistik daha once). Cevap verme/okuma gec (sallama yani "birader"), baska bir onerim de yok kusura bakma.

Bu arada; "bal yeaa" yazarsan cevap olarak, sende kusura bakma, alintilarim, komik cunku.

Umarım hep başarılı olur çünkü Okan hocamızdan uzak durmalarının tek yolu...
Benim bu konuda hiç endişem yok. Eğer Buruk Galatasaray’ı bırakıp oraya yanlarsa bizim öyle bir hocaya ihtiyacımız yoktur. Onu değiştirmek lazımdır zaten. Buruk’un öyle bir yola gireceğini de zannetmiyorum ayrıca. Avrupa’ya gitmek istiyordur.

Adam turu geçtikçe birileri daha fazla ağlayıp zırlıyor

Montellanın bu maç özelinde iyi iş çıkarmadığını düşünenlerin alayı ya futbol cahilidir ya da kudurgan 8jklidir

Beter olun adam inlete inlete ilerliyor ve sizi tırnaklarınızı yiyeceğiniz bir 90 dakika daha bekliyor.

Yaparim, burasi forum, benim keyfim bilir, sana da soracak degilim (bu konuyu tartistik daha once). Cevap verme/okuma gec (sallama yani "birader"), baska bir onerim de yok kusura bakma.

Bu arada; "bal yeaa" yazarsan cevap olarak, sende kusura bakma, alintilarim, komik cunku.

Grubumuz kolaydı. Gürcistan ilk defa turnuva oynuyor tecrübesiz. Çekya'yı Euro 08, Euro 16'da da yendik. Bize hiç ters gelmeyen bir ekip. Ayrıca 10 kişi kaldılar. Son 16'da turnuva tecrübesi bize denk Avusturya denk geldi. Turnuva ağacında büyük takımlar sol tarafta birbirini elerken bize sağ taraftan otoban açıldı. Bu gelişmelerin hepsi bal oluyor. Zaten Avusturya'yı eleriz demiştim. Hollanda'nın da ismi kalmış sadece. Çeyrek final için o da iyi kura

Çekleri yenersek österiç'i dehleriz diyorum

Adam turu geçtikçe birileri daha fazla ağlayıp zırlıyor

Montellanın bu maç özelinde iyi iş çıkarmadığını düşünenlerin alayı ya futbol cahilidir ya da kudurgan 8jklidir

Beter olun adam inlete inlete ilerliyor ve sizi tırnaklarınızı yiyeceğiniz bir 90 dakika daha bekliyor.
Montella'yı anası babası böyle savunmaya utanırdı biraz abartmıyor muyuz diye, valla bravo hocam.

Grubumuz kolaydı. Gürcistan ilk defa turnuva oynuyor tecrüesiz. Çekya'yı Euro 08, Euro 16'da da yendik. Bize hiç ters gelmeyen bir ekip. Ayrıca 10 kişi kaldılar. Son 16'da turnuva tecrübesi bize denk Avusturya denk geldi. Turnuva ağacında büyük takımlar sol tarafta birbirini elerken bize otoban açıldı. Bu gelişmelerin hepsi bal oluyor. Zaten Avusturya'yı eleriz demiştim.

Sana gore bal, Ugur.

Gurcistan tecrubesizde sanki bizden tecrube mi fiskiriyor ? Bir say bakalim kimin hangi nerelerde ne kadar uluslararasi basarilari var ? Kac maca cikmislar ? Kac Avrupa maci oynamislar ? Ya da bu cok mu onemli ? Bur bir etken, ilk oncelik degil. O yle olsa, Yunanistan'in 2004 (yanilmiyorsam) sampiyonlugunu "sadece bal" ile mi acikliyorsun ?

Henuz sampiyon olmadik. Sol taraf sag taraf diyorsun da, Avusturya o Hollanda'yi yenip geldi buraya, yine Turkiye'ye hazirlik maci da olsa 6 atti. Demek ki "bal" degilmis bazi seyler. Ben dun Dusseldorf'ta staddaydim, Fransa ve Belcika'yi hem Avusturya hem de Turkiye eleyebilecek oyunu oynadilar bugun. Oyuncu kaliteleri pek tabii tartisilir ancak takim oyunu cok baska bir sey.

Son cumlene, Avusturya'yi eleriz kismina, bir ufak katki., Ben de "eleniriz" demistim ancak bugunu bal diye aciklamiyorum iste. O sebeple, seni ve dahi A Milli'leri tebrik ediyorum. Bu, bal degildi.

Senin niye zoruna gidiyor ki dostum

Adam çeyrek finale çıkarmış çoluk çocukla

Tebrik et geç neyin derdindesin
Eleştirdik diye futbol cahili, bjkli falan ilan ediliyoruz ondan olabilir mi? Avusturya tüm şampiyona boyunca en büyük xG skorunu elde etmiş, kaç tane net pozisyon kaçırdılar biz iki korner ve Mert'in insan üstü performansıyla maçı kazandık.
Kaç maçtır hiçbir katkı vermeyen Kenan bebesini 75 dk seyretti. Takımda bir tane pozisyonunda oynayan oyuncu yok. Bu başarıda teknik direktörün payı Mert Günok'un eldivenlerinden daha az, bunun neyini övüyorsunuz hala?

Sana gore bal, Ugur.

Gurcistan tecrubesizde sanki bizden tecrube mi fiskiriyor ? Bir say bakalim kimin hangi nerelerde ne kadar uluslararasi basarilari var ? Kac maca cikmislar ? Kac Avrupa maci oynamislar ? Ya da bu cok mu onemli ? Bur bir etken, ilk oncelik degil. O yle olsa, Yunanistan'in 2004 (yanilmiyorsam) sampiyonlugunu "sadece bal" ile mi acikliyorsun ?

Henuz sampiyon olmadik. Sol taraf sag taraf diyorsun da, Avusturya o Hollanda'yi yenip geldi buraya, yine Turkiye'ye hazirlik maci da olsa 6 atti. Demek ki "bal" degilmis bazi seyler. Ben dun Dusseldorf'ta staddaydim, Fransa ve Belcika'yi hem Avusturya hem de Turkiye eleyebilecek oyunu oynadilar bugun. Oyuncu kaliteleri pek tabii tartisilir ancak takim oyunu cok baska bir sey.

Son cumlene, Avusturya'yi eleriz kismina, bir ufak katki., Ben de "eleniriz" demistim ancak bugunu bal diye aciklamiyorum iste. O sebeple, seni ve dahi A Milli'leri tebrik ediyorum. Bu, bal degildi.

Son 8 Avrupa şampiyonasının 6'sına katıldık. 3'ünde gruptan çıktık. Arada bir de Dünya Kupası 3. lüğü war. Gürcülerden fersah fersah tecrübeliyiz. Oyuncularımızın çoğu Fb ve bizden. Bu sezon bir kamyon Avrupa maçı war hepsinin. Çalhanoğlu, Salih ve Orkun da Avrupa maçları oynadı. Gürcüler Euro eleme grubunda 4. olmuştu. Adaletsiz bir sistem olan Uluslar Ligi yolundan çok da hak etmeyerek buraya geldiler.

Belçika da düşüşte bu arada. Onlar da elebilir takım şu anda. Fransa, Almanya, İngiltere ve İspanya'ya karşı yarı finale kadar oynamamak büyük şans. Bir tek Portekiz'le oynadık bizden çok önde olan. Ona da yenildik doğal olarak.

Bizim takım pas oyununa uygun değil o yüzden yapılması gereken en iyi taktikle çıkarttı.Pivotumuz olsaydı bu maç erkenden biterdi ama yok helal olsun hocaya.

O ciyanno fatto beyne pero domanikise nonsisemay perke covani cokatoli sempe poso faretu tolekazo ukampo ha

Son 8 Avrupa şampiyonasının 6'sına katıldık. 3'ünde gruptan çıktık. Arada bir de Dünya Kupası 3. lüğü war. Gürcülerden fersah fersah tecrübeliyiz. Oyuncularımızın çoğu Fb ve bizden. Bu sezon bir kamyon Avrupa maçı war hepsinin. Çalhanoğlu, Salih ve Orkun da Avrupa maçları oynadı. Gürcüler Euro eleme grubunda 4. olmuştu. Adaletsiz bir sistem olan Uluslar Ligi yolundan çok da hak etmeyerek buraya geldiler.

Belçika da düşüşte bu arada. Onlar da elebilir takım şu anda. Fransa, Almanya, İngiltere ve İspanya'ya karşı yarı finale kadar oynamamak büyük şans. Bir tek Portekiz'le oynadık bizden çok önde olan. Ona da yenildik doğal olarak.

Iste onu diyorum. Bazi seyler rastlanti degil. Ama sunu da ekleyelim, biz onceki turnuvalardan cok sey ogrnedik bugun o oyuncular olmasalarda. Fransa, dedigin gibi, bende belirttim orada, kagit ustunde ve 1:1 kalite olarak hem bizim hem de turnuvada "tum" takimlarin cok ustundeler ama gunun sonunda dogru, oyun plani, takim oyunu, enerji, sinerji ve dahi inanc cok onemli cunku bu bir turnuva. Oyle olmasa, bu Fransa suan kesin kazanir diyorduk sanirim. Bir sans olsa, dun belki de Belcika elerdi, Kisacasi, takim olmak, dogru taktik ile oynamak ve dahi verimli oynamak turnuvalarin olmazsa olmazi. Bence, Hollanda maci cok ilginc gececek.

Geri
Üst Alt