vincenzo montella

Planı iyi de sonrası ne ? Avusturya delik deşik etti bizi, izledi, Hollanda gelmeye başladı izledi. Adamın neden adsye kadar düştüğü kabak gibi belli.
Aynen elenince şimdi 'delik deşik etti' mi oldu. :asd:

Hollanda tabii ki gelmeye başlayacak San Marino mu bunlar. Adamlar bir formül buldu orayı işledi. Hamle 5 dk geç geldi. 2. gol %100 Mert Müldür'ün hatası. Taktiksel bir hatadan yemedik yani 2. golü. Bireysel hatadan yedik. 1-2 sonrası 4'lüye dönmesi de doğruydu hemen reaksiyon verdik.

Her olumsuzluk sonrası günah keçisi aramayı bırakalım artık. Bu takım daha genç böyle böyle gelişecekler ve tecrübelenecekler. İstikrarlı biçimde büyük turnuva oynayan bir ülke değiliz biz.

Hoca da zaman verilirse doğru yolda. Takımda kimyayı tutturdu, şimdi sıra devamlılık ve istikrarda. Başarı böyle gelir.

su maci kendisi verdi , güle oynaya kazaniyorduk aslında
ikinci yarıda iki degisiklik bile kafi gelecekti , konuşulmuştur zaten forumda
kalbur ustu her izleyici bilirdi kenan ve arda cikacakti iste

neyse ne diyelim sağlık olsun

Dakika 51'de söyledim. Değişiklik yapması lazım diye. Biz ekran başında görüyorsak o malın orada görmemesi imkansız.

Istifa falan gibi sözler çok saçma.

Maç öncesi planları çok iyi bence. Ama maç içinde (geç) müdahaleleri epey sıkıntılı.

Bugün gol bas bas bağırıyordu geleceğim diye. Aynısını Avusturya maçında da yaşadık aslında ama onların on taraftaki herifler beceriksiz olduğu için golü atamadılar, yoksa orada da herhangi başka bir takımdan mutlaka 2-2'yi getiren golü yerdik.

Kerem Okay hamleni 10 dakika önce yapsan yarı finaldeydik

Fatih hoca dışında en son kim mtde başarılı oldu ki bir de bu adam yabancı bence kimya uyumu sağlandı net kalmalı. Hataları var mı var sabır gerekli. İlk turnuvasında çeyrek final eksiklere rağmen gayet iyi.

maç başlangıç planı çok güzel ama sonrasında ciddi batırdı. 65 den sonra mutlaka 2 değişikliği yapması gerekiyordu resmen golleri yemeyi bekledi. Kenan çok etkisizdi bu kadar çok beklemesi çok saçma bir şeydi. Yazık oldu gerçekten üzüldük

kizcagim asil şey barış su turnuvada 40 milyonluk pl oyuncusu olacaktı

ĶAdama laf etmiyoruz diye beğenip bayılıyoruz gibi bir şey var bi de
Okan hocaya değişmem okandan sonra da istemem ama adam turnuvada başarılı oldu nokta.

son iki turnuva kadromuz bundan çok daha iyiydi ve hocalarımız terim ve şenoldu

rezaletleri biliyoruz

montella gitse ne olacak mesela

kim gelecek

Hollanda tabii ki gelmeye başlayacak San Marino mu bunlar. Adamlar bir formül buldu orayı işledi. Hamle 5 dk geç geldi. 2. gol %100 Mert Müldür'ün hatası. Taktiksel bir hatadan yemedik yani 2. golü. Bireysel hatadan yedik. 1-2 sonrası 4'lüye dönmesi de doğruydu hemen reaksiyon verdik.

Her olumsuzluk sonrası günah keçisi aramayı bırakalım artık. Bu takım daha genç böyle böyle gelişecekler ve tecrübelenecekler. İstikrarlı biçimde büyük turnuva oynayan bir ülke değiliz biz.

Hoca da zaman verilirse doğru yolda. Takımda kimyayı tutturdu, şimdi sıra devamlılık ve istikrarda. Başarı böyle gelir.

Hocam yapma yav, bu seviyede dediğin 5 dakika yetti işte. Ben diyorum ki adamın ana planı iyi ama rakip weghost atınca ne yaptı ? Kenan 80 dakika ne yaptı da oyunda kaldı ? Avusturya maçında adamlar haketmisti, iki tane duran top dışında pozisyon yok

Oyuncu değilikliği haklarını ve Kenan Yıldız takıntını alıp münasip….

Bu arada bu maç özelinde eleştirsek bile Montella ve Büyükekşi’nin başarılı olduğunu vurgulamalıyız dışarı. Yakında tff seçimi var. Montella üzerinden Büyükekşi’yi yıpratıp Servet’i seçtirmek isteyecekler.

Planı iyi de sonrası ne ? Avusturya delik deşik etti bizi, izledi, Hollanda gelmeye başladı izledi. Adamın neden adsye kadar düştüğü kabak gibi belli.

Montellayi savunmak amacında değilim ama erken gol buldugun maçlarda böyle baskı yemen çok normal..Turnuvanın bence en iyisi İspanya bile 1-0 öne geçince Almanya ablukaya aldı 1-1e kadar..
Montellanin en büyük eksiği maalesef Okan hocamla aynı oyuncu değişikliğinde geç kalıyor..Gerçi bu herif Okan hocayla kiyaslanmaz da sadece benzerlik acisindan dikkatimi çekti.. Skor lehineyse oyundan bağımsız kimseyi değiştirmiyor..

Maç başlangıcı iyi diyorsunuz da kaç maçtır sahada dökülen kenanla başlamak nasıl iyi bir maç başlangıcı oluyor?
Oyunda iyi olduğumuz dönemleri düşünün, Kenan ne gibi bir katkı verdi bu süre zarfında? Hadi hücumu geçtim savunmada da yoktu. Tüm maçların 70 dk sini ısrarla 1 kişi eksik oynattı bize.. Ben burada hocalığı da geçtim kötü bir niyet olduğunu düşünüyorum.

👍👍👍👏👏👏

okan hoca da çok hücumcu diye gömülüyor

o da geç değişiklik yapıyor dşye eleştiriliyor
okan hoca hucum yaptıgı icin verdigi maç hatirlamiyorum valla
o futbol anladigi sanan andavallarin kuruntusu tv de

belki kadrosunun üstünde hucum pres deniyor denebilir ama onuda biz bilemeyiz , antrenmada olmadıkça
aktif güncel td ler içinde Okan gibi top oynatan bir hoca yok (etrafımızda)

not: Montella ile devam edilmeli kesinlikle

Geri
Üst Alt