vincenzo montella

normalde 28e kdr devam etmesini isterim. bir turnuva daha görmeli. (dk ayrı tutuyorum)

fakat burası türkiye. Bu ülkede herkesin yeri anlık olaylara göre değişebilir. 1'i hariç.

uzun yıllar sonra bayağı iyi taktik bilgisi olan hoca geldi Mtye.

Umarım yazık etmeyiz hocaya

normalde 28e kdr devam etmesini isterim. bir turnuva daha görmeli. (dk ayrı tutuyorum)

fakat burası türkiye. Bu ülkede herkesin yeri anlık olaylara göre değişebilir. 1'i hariç.

uzun yıllar bayağı iyi taktik bilgisi olan hoca geldi Mtye.

Umarım yazık etmeyiz
Dk ya da gotururse net kalmalı amerika da turnuvada yerimizi almalıyız yav

Austria maci ne guzel uyariydi, kafasi basmiyor ki. O kadar topcu degistirmek icin beklersen 5 dk'da elenirsin.

Juve'deki topcuyu parlatacak diye her girdiginde tehlikeli olan Kerem toplasan bir mac oynamamistir. Forvetsiz garip bir taktik ugruna yetenekli Semih'i yedekte tutuyorsun, cocuk girdi o da 5 dk'da fark yaratabilirdi..

Neyse, Ispanya, Almanya ve Fransa disinda turnuvada top oynayan yoktu, aslinda Fener'in Olympiakos'a karsi kacirdigi firsati Turkiye bu Euro'da kacirdi haberimiz yok.

Maç anında çok fazla kızdım ama devam edilmesi taraftarıyım oynanan futbol kötü değil sadece oyuncu değişikliği konusunu çözmesi lazım.

Avusturya ve Hollanda maçlarında 65'de en azından 2 hamle yapsa 2 maçta çok rahat şekilde geçecekti.

Yinede çeyrek final başarıdır önümüzdeki turnuvalarda daha dikkatli olursak çok daha iyi sonuçlar alırız.

Ayrılsa yerine kim gelecek ki?

İstifa etmesini gerektiren bir durum yok. Çeyrek finale taşıdı takımını bir şekilde. fbjk’nin keyfine göre bu adamı niye harcayalım?

Bizim Türk basının yabancı hocaya bir düşmanlığı var şu performansı Fatih Terim veya Şenol Güneş sergileseydi goklerdeydi ama Tudor veya Montella gibi hocalar yaptığında yerden yere vuruyor.

Erdoğan'dan Montella'ya destek "Şimdi bugün hemen saldırmaya başlamışlar. Neymiş? Değişiklikleri zamanında yapmamış. Yok artık bırak da yani onu da o yapsın. Yok 60’ıncı dakikada olması lazım işte, niye 60’ıncı dakikada olmamış? Yani ben işin bu yanında değilim."

Kalmalı ama sosyal medya saçmalıklarıyla takımı yürütemeyeceğini de görmeli artık. Belki iyi bir yardımcı ve destek olacak sağlam bir yönetici...

Tam pozitif düşünecem aklıma Kenan geliyor. Ya Sabır.

Geri
Üst Alt