vincenzo montella

bazi arkadaslar futbolu 1-2 yildir takip ediyor galiba

öyle bir algi varki gürcistan, bulgaristan gibi takimlari her zaman rahatca yenmisiz gibi

ulan 6 attgimiz bulgaristan deplasmaninda daha önce galibiyetimiz bile yok

gürcistan gibi takimlardan da sürekli celme yiyorduk

simdi adam gürcistan ve bulgaristan maclarindan zorlanmadan 12 puan almis, daha önce bizi paso samar oglanina ceviren izlanda ve macaristan gibi takimlari da tokatlamis, cok basarili bir avrupa sampiyonasi gecirmis ve kisa süre icinde en fazla galibiyeti olan milli takim hocalari arasinda 3. siraya yerlesmis. bütün bunlara ragmen adam begenilmiyor, elestirilmek icin sebep araniyor

millet olarak götümüz cok cabuk kalkiyor

Hocamı severim mart ayına kadar görüşmeyelim. :love:

bazi arkadaslar futbolu 1-2 yildir takip ediyor galiba

öyle bir algi varki gürcistan, bulgaristan gibi takimlari her zaman rahatca yenmisiz gibi

ulan 6 attgimiz bulgaristan deplasmaninda daha önce galibiyetimiz bile yok

gürcistan gibi takimlardan da sürekli celme yiyorduk

simdi adam gürcistan ve bulgaristan maclarindan zorlanmadan 12 puan almis, daha önce bizi paso samar oglanina ceviren izlanda ve macaristan gibi takimlari da tokatlamis, cok basarili bir avrupa sampiyonasi gecirmis ve kisa süre icinde en fazla galibiyeti olan milli takim hocalari arasinda 3. siraya yerlesmis. bütün bunlara ragmen adam begenilmiyor, elestirilmek icin sebep araniyor

millet olarak götümüz cok cabuk kalkiyor
Net iyi hoca

Ötesi yok

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

montella hocammmmm ✋😍🤚

İyi hoca başarılı gidiyor hakkını yemem ama fb takıntısı net yani gözle görülüyor. Ben 43 yaşındayım takımında kadro dışı kalan birinin bırak milli takımda 11 çıktığını, kadroya çağırıldığını görmedim. Yine kerem'i forvet oynatıp deniz gül ve can uzun'u denememesi, zeki yerine müldür sevdası, ismail'i kante olarak görmesi, ne kadar formsuz olursa olsun, barış yerine oğuz aydın'ı filan oynatması bilmiyorum ya fener medyası baskısıyla yapıyor, yada milli takım sonrası fb ye yanlarım diye düşünüyor. Ayrıca eski oyuncum takıntısıda saçma yani samet bitmiş artık neden bu ısrar? Çağlar'da yine milli takımda işi olmaması gereken birisi, yani dünya kupasına gitsek bile kadro tercihleri benim için hep yanlış olacak. Ayrıca 4-6-0 kerem forvet filan oynarsa zaten birşey yapamayız ve insanın maç izleme zevki kaçıyor. En azından bir forvetli oyun oynaması lazım artık.

Adamin artisi maca göre taktik degistirebiliyor esbere ayni kadro ayni taktikle cikmiyor.

Takdir ettim. Bu macta gercekten dogru oyun ve taktik vardi. Üstüne bir de goller attin ve puan aldin. Bravo.

Playoff maclari kaldi geriye. Favori biziz.

"Ardayı kullanmayı bilmiyor." Sanki kullanmayı bilen teknik direktör var bu dünyada. Ben olsam hiç oynatmam. Orta saha dengesiz oluyor.

Geri
Üst Alt