vincenzo montella

Romanya maçı ile aynı dizilişle çıktı. Sanki çok iyi oynayıp eledik adamları. 1-0 eledik. Buda of be ne diziliş yaptım deyip aynısı ile bu maça çıktı ve cezayı kestiler.

Abi bu burası milli takım, bu ilk onbir ısrarı nedir çözemedim. Kötüyse veya sahada yoksa al abi oyundan. Arda sağ kanat olmuyorsa değiştir abi. Orkun-Hakan aynı üst üste kopya gibi sahada çarpıştılar.

Hoca moca değil. Saplantılı, çözüm üretme becerisinden yoksun bir adam. Milli takım kadrosundan, alınabilecek en kötü verimi alıyor.

Turnavadan sonra gonderilmeli sonuc ne olursa olsun , bu kadar takintili saplantili inatci bir adam milli takim hocasi olmamali

30 şut 2 xg biraz şans da olacak
2 tanesi disinda net sutta yoktu yav. Ikisinde de kalecileri cikti ortaya

Istatistikler herifler yaslanip kontra kovaladi diye biraz.

Tum takim hic 24 sene sonra, kariyerlerinde belki ilk ve son defa DK ga gittiklerinin ve cok iyi bir grupta olduklarinin farkinda degil. Bu macin en net kaniti bence.

Vincenzo Montella: “Kerem Aktürkoğlu sahaya ruhunu koydu, sonuna kadar mücadele etti. Can Uzun Konusu... Forvet arkası oynuyor, Arda Güler'i sonuna kadar tutmak istedim. Kenan Yıldız da solda oynadı. Yer bulamadık. Daha maçımız var, değerlendirmeler yapılacak."

Bu açıklama nedir yaw valla işimiz var

Herhangi bir kulüp takımı mesela konyaspor, lige kerem aktürkoğluna forvette güvenip başlamaz yaa yemin ederim başlamaz. Lige kerem forvette başlayan takım küme düşer kesinlikle. Koca milli takımın düştüğü hale bak ya

Bu maç kötüydü tabi de bekleyip görmek lazım yakıp yıkmanın anlamı yok

Turnuvada 0 puan bile alsak adamın geçmiş 2 yılının iyi olduğu aşikar
Kadro seçimi ile bitmiştir bu lobici adam.

Bırakın bu işleri bir GS baskan adayı seçim kozu transfer aciklasaydi GS milli takımı baltaliyor fetocu serrolar bölücü militanlar diye herkes konuşurdu. Buna ses edemeyen alçakları eleştirmek için beklemeye gerek yok.

Adam olsa kafası karışık topculari oynatmiyorum derdi

2 tanesi disinda net sutta yoktu yav. Ikisinde de kalecileri cikti ortaya

Istatistikler herifler yaslanip kontra kovaladi diye biraz.

Tum takim hic 24 sene sonra, kariyerlerinde belki ilk ve son defa DK ga gittiklerinin ve cok iyi bir grupta olduklarinin farkinda degil. Bu macin en net kaniti bence.
İstatistigin herşeyi göstermediği 30 sut iste

Kadro seçimi ile bitmiştir bu lobici adam.

Bırakın bu işleri bir GS baskan adayı seçim kozu transfer aciklasaydi GS milli takımı baltaliyor fetocu serrolar bölücü militanlar diye herkes konuşurdu. Buna ses edemeyen alçakları eleştirmek için beklemeye gerek yok.

Adam olsa kafası karışık topculari oynatmiyorum derdi
Kadro seçiminde hiçbir şey yok

Bu saçma komploları bırakalım ne lobisi mobisi yaw

Geri
Üst Alt