vincenzo montella

Kadro seçimi ile bitmiştir bu lobici adam.

Bırakın bu işleri bir GS baskan adayı seçim kozu transfer aciklasaydi GS milli takımı baltaliyor fetocu serrolar bölücü militanlar diye herkes konuşurdu. Buna ses edemeyen alçakları eleştirmek için beklemeye gerek yok.

Adam olsa kafası karışık topculari oynatmiyorum derdi
Adam 0 bile alsa savunacakmis sen ne anlatiyon erayim

Milli takımdan sonra ilk durağı fb olacak. İnanılmaz yanlıyor fenere.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam 0 bile alsa savunacakmis sen ne anlatiyon erayim
çok çok sınırlı kapasitenle laf sokmaya çalışma, bu turnuvada çok başarısız dahi olsa son 2 yılı iyi bu değişmez diyorum

ftnin son yıllarında sıçması onu totalde başarısız mı yapar mesela. biliyorum zor ama uç bi örnek vermek istedim anlayabilmen için

Bu maç kötüydü tabi de bekleyip görmek lazım yakıp yıkmanın anlamı yok

Turnuvada 0 puan bile alsak adamın geçmiş 2 yılının iyi olduğu aşikar
Buna da katiliyorum bir yere kadar (mac icinde elestirdigim sonsuz kisim varda) hatta bir adim ileri goturup "talimatlar" olduguna da inaniyorum kadro islerinde. Yuzde yuz montella kararlari /takimi da diyemiyorum mesela mevcut duzene bakinca.

çok çok sınırlı kapasitenle laf sokmaya çalışma, bu turnuvada çok başarısız dahi olsa son 2 yılı iyi bu değişmez diyorum

ftnin son yıllarında sıçması onu totalde başarısız mı yapar mesela. biliyorum zor ama uç bi örnek vermek istedim anlayabilmen için
Ulan Cafer 2 yılı iyi diye 50 yıl ekmeğini yiyecek adamlari eleştiriyoruz sonra diyorsun ki ne lobisi. Lobinin kralını sen yapıyorsun şuan. Bu övüne övüne bitiremediğin 2 yılın ekmeğini yiyecek herif yıllarca sende mazisi iyiydi müthişti diyip yazarsin

Senin kapasiten çok yüksek. Şu gruptan cikamazzsa Fatih terimde olsa gider. Şu Grubu şu kadroyla 1. Bitireceksin. Şimdi 2. Lik bile tehlikede. Yan pas geri pas neymiş 30 sut çekmiş.

Buna da katiliyorum, hatta bir adim ileri goturup "talimatlar" olduguna da inaniyorum kadro islerinde. Yuzde yuz montella kararlari /takimi da diyemiyorum mesela mevcut duzene bakinca.
tek bir şey soracağım

salih özcanın mesela ne lobisi var da milli takıma alınıyor bu sene dortmundda toplam 70 dk oynamış kadroya alınmasa aa salih niye yok diyecek bir kişi çıkar mı?

ben de sameti kaanı irfanı vs almam ama adam belli bir kemik 25 kişilik oyuncu grubu oluşturmuş ve onlarla ilerliyor yok o takımda bu takımda diye aldığını sanmıyorum

Ulan Cafer 2 yılı iyi diye 50 yıl ekmeğini yiyecek adamlari eleştiriyoruz sonra diyorsun ki ne lobisi. Lobinin kralını sen yapıyorsun şuan. Bu övüne övüne bitiremediğin 2 yılın ekmeğini yiyecek herif yıllarca sende mazisi iyiydi müthişti diyip yazarsin
neyden bahsettiğini cidden anlayamıyorum

ne lobisi yapmışım ben kimim yaw. avrupa şampiyonasında iyiydik, DK elemelerinde iyiydik kaldık adam başarılı işte

gruptan çıkamaması da rezillik olur ve ayrılır zaten, WCde başarısız olursa 2024 avrupa şampiyonasını da mı yok sayacaz onu anlamıyorum

tek bir şey soracağım

salih özcanın mesela ne lobisi var da milli takıma alınıyor bu sene dortmundda toplam 70 dk oynamış kadroya alınmasa aa salih niye yok diyecek bir kişi çıkar mı?

ben de sameti kaanı irfanı vs almam ama adam belli bir kemik 25 kişilik oyuncu grubu oluşturmuş ve onlarla ilerliyor yok o takımda bu takımda diye aldığını sanmıyorum
Yok kadroyu kararina ben bir sey demem, yarisini sezon boyunca izlememisimdir o kafayla.

Sonucta dk ya katilmamizida arti yazarim ama turnuvaya mental hazirlikta sikintilar net var. Oyuncularda da var o problem.

Ben mac ici kararlarda ya da 11lerde sorguladigim seyler var biraz. Ozellikle akturkoglu ozelinde bu mac en on plana cikan. Barisi kullanma sekli (kapanan takima karsi alan yok , sadece al ver ve haybete orta)

Bugünkü hatası aynı tip adamları üst üste yığmasıydı. İsmail orkun hakan arda aynı anda sahada olamaz topu alıp gidecek adamlar da gerekiyor. Bu şekilde top oynamak için çok iyi teknik beceri lazım onu da keremle barış baltalıyor biraz daha risk alıp ismail yerine yunus ya da oğuzla başlamalıydı kenanın hala tam iyileşmediğini varsayarsak.

Bunu okan hoca için de çok söylüyorum sen sağ kanatsın sen 10 numarasın vs. diye 11 dizmek çok yanlış, önemli olan kimin hangi bölgede hangi rolü üstleneceğini bölüştürmek. Arda sağda oynayabilir orkun 10 numarada oynayabilir kerem forvette oynayabilir diye kadro dizersen ortaya böyle uyumsuz bir netice çıkar

Senin kapasiten çok yüksek. Şu gruptan cikamazzsa Fatih terimde olsa gider. Şu Grubu şu kadroyla 1. Bitireceksin. Şimdi 2. Lik bile tehlikede. Yan pas geri pas neymiş 30 sut çekmiş.
gruptan çıkamazsa kalması gerektiğini nerde söyledim ezik ezik başka postlara cevap verme benim için

Kapasitesi çok yüksek anlayamazsin zorlama🤣

neyden bahsettiğini cidden anlayamıyorum

ne lobisi yapmışım ben kimim yaw. avrupa şampiyonasında iyiydik, DK elemelerinde iyiydik kaldık adam başarılı işte

gruptan çıkamaması da rezillik olur ve ayrılır zaten, başarısız olursa 2024 avrupa şampiyonasını da mı yok sayacaz onu anlamıyorum
Ya Cafer bırak Allah aşkına reis eski formatta olsaydı gidemeyecegini sende biliyorsun. Lütuf ettiler de önüne gelen kupaya gelsin dedikleri için gittik. Ama size göre hoca götürdü aynen

Bu adamın oyunuyla 24 yıl sonra dk ya katıldık.

en kötü 3 oluruz olamazsak gider zaten.

Buna Kerem'i sordular mı göremedim? Yok ardayı oyundan tuttum yok kenanı oyuna aldım falan demiş. Keremi niye çıkarmadın kukla coban diye soran 1 tane şerefli gazeteci yok mu? Igor Tudor'u itin ardına sokmuşlardı zamanında

Ya Cafer bırak Allah aşkına reis eski formatta olsaydı gidemeyecegini sende biliyorsun. Lütuf ettiler de önüne gelen kupaya gelsin dedikleri için gittik. Ama size göre hoca götürdü aynen
avrupa slotu 2 ya da 3 arttı sanki herkes gidiyor ha

çok kolaysa italya da gitseydi

Geri
Üst Alt