vincenzo montella

Aman fenerliler üzülmesin aman beşiktaşlılar beni linçlemesin diye normalde oynamaması gereken oyuncuları oynatmak zorunda kalıyor. Sen masaya yumruğunu koymazsan hem bu kötü sonuçlar gelmeye devam edecek hem de gönderilen ilk kişi sen olursun. Çıkıp adam gibi diyeceksin milli takımda kulüpçülük yapılmaz kim hakediyorsa o oynayacak. Gerekirse Barışı falan da kessin ama bir hoca korkarak kadro kuruyorsa o hocadan bi halt olmaz.

4 hatasi var

1) oyuculari yanlis yerlerde oynatti (arda'nin kanatta ne isi var)
2) ortasahayi dolduru sanki Brezilya'ya oynuyormusuz gibi
3) sürekli orta actirdi sanki 1.70 boyunda kerem devlerin arasinda bisey yapacakmis gibi
4) sacma sapan oyuncu degisiklikleri

amatör hoca gibiydi ayni, montella'yi cok elestiririm ama ben bile bu kadar beklemiyordum.

DK ilk maçında çok kötüydü. Kalan 2 maçta kendisini affettirir umarım.

aciklamalari cok kotuydu ama genel hatlara bakinca basarili 1 hoca tipki Okan Buruk gibi
sunu da soylemek gerek ama, yeni formatta Turkiye'nin bu turnuvaya katilmasi olaganustu bir basari degildir
beklenti zaten bu kupaya katilmak olmali artik, 48 takim gidiyor biz de gidelim 1 zahmet
hele FIFA bunu 66'ya cikaracak deniyordu o olursa artik buraya gidiyoz diye sevinmeyek yani ayip oluyor

Iyi bir taktisyen oldugunu düsünüyorum bunu cogu macta gösterdi zaten ama avustralya macindaki oyuncu tercihleri gercekten cok kötüydü

Arda,ismail,orkun ve hakan’in birlikte oynayacaklari bir düzen yok ama bunda israr etti

Bir plan yaptin ama tutmayinca devre arasinda bundan dönmen gerekir hoca olarak ama müdahale etmedi

Yapilan ilk degisiklik kanat cikarip kanat aldi ve bunun hicbir etkisi olmadi,olmayacagi da belliydi cünkü tek kanatli oynadik gereksiz bir sekilde

Umarim burdan takimi tekrar ayagi kaldirabilir cünkü isimiz cok zor

Kalan maçlarda oyuncularla beraber toparlayacaklarını düşünüyorum.

Kalan maçlarda oyuncularla beraber toparlayacaklarını düşünüyorum.
Paraguay macinda farkli takim izleyecegimize eminim ama Amerika ev sahibi falan filan epey zor.

2de 2 ye ama baya havamiz degisir(amerikaya da ilk maglubiyetlerini aldiririz vs. ekstra efekt)

Takim buna inandirmiyor ama iste insan istiyor milli takim olunca

galiba simdiye kadar en büyük hayal kirikligi yaratan ülke biz olduk

thank you montella

Bence, turnuvanin en kötü oynayan takimiydik - özellikle beklenti/sonuc anlaminda.

Katar, Curacao gibi takimlar bile inanilmaz savasti, gol attilar.

Ben takim ici kimyanin cok iyi oldugunu ve iyi konsantre olduklarini da düsünmüyorum.

Oyuncularin potansiyeli de cok abartiliyor.

Bu ve bunun gibi hocalari görünce, bizde OB‘nin olduguna yatip kalkip sükrediyorum.

bombok başladı her şeyiyle turnuvaya, inşallah toparlar

Geri
Üst Alt