- 23 Aralık 2008
- 64.960
- 62.790
- 5.103
süzme mal
ALlah vergisi yetenegi var ama harbi gerizekalınin teki.
Ben zaten hiç sevmezdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
süzme mal
neyi var hocam vinisyusun, hızı var hocam neyi var başka, vinisyusa yıldız diyebilir misin mesela? ben sana söyleyeyim vinisyus yıldız filan değil hocam, hızı var koşuyo.

bitik bir futbolcu.. ben real madrid'in yerinde olsam rodrygoyu tutar bunu bir kulübe satardım.
Ekli dosyayı görüntüle 286134
keskin düşüşü görüyor musunuz? freni patlamış kamyon gibi tepe taklak olmuş vaziyette. Ballondoru almış olsa takımın lideri olacaktı ama onu da Mbappeye kaptırdı. Bu yaz hocaları da yok git takıl iyi bir tatil yap kafanı dağıt diyecekler.
brezilyalılara rahat alan verirsen karıya gidip bol bol içerler. gece yarısı bu kadar emek verip analizler yaptıysam boşuna değildir.
ben böyle analizibitik bir futbolcu.. ben real madrid'in yerinde olsam rodrygoyu tutar bunu bir kulübe satardım.
Ekli dosyayı görüntüle 286134
keskin düşüşü görüyor musunuz? freni patlamış kamyon gibi tepe taklak olmuş vaziyette. Ballondoru almış olsa takımın lideri olacaktı ama onu da Mbappeye kaptırdı. Bu yaz hocaları da yok git takıl iyi bir tatil yap kafanı dağıt diyecekler.
brezilyalılara rahat alan verirsen karıya gidip bol bol içerler. gece yarısı bu kadar emek verip analizler yaptıysam boşuna değildir.
seni trollemişler, şu WhatsApp grubundan çık dalga konusu olmadan
?robinho gibi bitmeli bir an evvel.
artizce davranıp takım kimyasını bozuyor.