vinícius júnior

neyi var hocam vinisyusun, hızı var hocam neyi var başka, vinisyusa yıldız diyebilir misin mesela? ben sana söyleyeyim vinisyus yıldız filan değil hocam, hızı var koşuyo.

bitik bir futbolcu.. ben real madrid'in yerinde olsam rodrygoyu tutar bunu bir kulübe satardım.

1747346268535.webp

keskin düşüşü görüyor musunuz? freni patlamış kamyon gibi tepe taklak olmuş vaziyette. Ballondoru almış olsa takımın lideri olacaktı ama onu da Mbappeye kaptırdı. Bu yaz hocaları da yok git takıl iyi bir tatil yap kafanı dağıt diyecekler.

brezilyalılara rahat alan verirsen karıya gidip bol bol içerler. gece yarısı bu kadar emek verip analizler yaptıysam boşuna değildir.

bitik bir futbolcu.. ben real madrid'in yerinde olsam rodrygoyu tutar bunu bir kulübe satardım.

Ekli dosyayı görüntüle 286134

keskin düşüşü görüyor musunuz? freni patlamış kamyon gibi tepe taklak olmuş vaziyette. Ballondoru almış olsa takımın lideri olacaktı ama onu da Mbappeye kaptırdı. Bu yaz hocaları da yok git takıl iyi bir tatil yap kafanı dağıt diyecekler.

brezilyalılara rahat alan verirsen karıya gidip bol bol içerler. gece yarısı bu kadar emek verip analizler yaptıysam boşuna değildir.

RSI sat vermiş. Hayır gelmez artık.

Ekli dosyayı görüntüle 286134

ben böyle analizi

Champions League Applause GIF by UEFA

Real yazın kesin satacaktı sözleşmesi bittiği için

6ay erken versinler alalım

Osimenle vinicius,hasan şaşla necatinin gol sevinvinde birbirlerine daldığı gibi dalsın her pozisyon

Geri
Üst Alt