Vitor Pereira: "2 kere gelip, 2 gol attılar"

Yalnız bunlarin çok övülen stoperleri leş oğlu leş... o kadar çok kisisel hatalar yapiyorlarki..

Adam aslında doğru söylemiş, alanyayı diğer maçlarda izlediyseniz fener bu maçta oynatmamış resmen

Ama oyuncular altıpastan cezasahasından golü atamazsa, üstüne ilk rakip atakta golü yerse hoca napsın

vitor doğru yolda, biraz sabredildiğinde çok farklı olur ama fener taraftarı sabretmeyecek gibi duruyor

Hocaya destek olmalılar. Fb yi hakettiği yere taşıyacaktır

doğru söylüyor alanya 2 kere geldi maç boyu doğru düzgün pozisyonları yok bize karşı oynadıkları gibi hakim olamadılar maça ama sonuç olarak bastılar sen 50 kere gittin neden 1 tane atabildin onu düşün :D

Vitor Pereira: "2 kere gelip, 2 gol attılar"

10 defa gelip 2 gol atmak kolay, 2 kere gelip 2 gol atmak olay!

Demek ki defansta ciddi sıkıntınız var. Siz birkaç tane daha stoper alın.

Kendi diğer maçlarda 1 akın yapar
2 gol atar..
Onu hiç söylemez…

Diyorum ya bu takıma gelene , sözleşme yapılırken Ya iğne falan vuruyorlar, ya sihir yapiyorlar ya da …

Çünkü utanması olan bir insan demez bu lafları

Utanması olan biri ne arar fbde

Fenerbahçeyi izlerken birbirinden bağımsız alakası olmayan 11 adam sahadaymış gibi geliyor takım olmaları toparlanmaları çok zor gözüküyor ...

Adam aslında doğru söylemiş, alanyayı diğer maçlarda izlediyseniz fener bu maçta oynatmamış resmen

Ama oyuncular altıpastan cezasahasından golü atamazsa, üstüne ilk rakip atakta golü yerse hoca napsın

vitor doğru yolda, biraz sabredildiğinde çok farklı olur ama fener taraftarı sabretmeyecek gibi duruyor
Ben Viktor'un oynattigi sistemin kötü olmadığıni düşünüyorum lakin işler kötü gittiginde yada rakip iyi önlem aldiginda B plani yok,esnek bie hoca değil...

Sorun Pereira da değil ki. Sorun cenabet kulübün ta kendisinde. Milyarderlerin oyuncağı olmuş bir yapı bu. Bunların futbolla alakası yok. Oraya giden oyuncu da bir işe yaramaz, hoca da. Taraftarının da futbol izlemek gibi bir derdi yok. Tamamen sonuç odaklı, rekabet amaçlı yaptıkları bir iş. Fb bu kafayla daha uzun bir süre toparlanamaz.

yerli simeone kalsaydı daha iyi durumda olurlardı büyük ihtimalle

Doğru 2 kez geldiler , 2 gol attılar.

Ama sizin ataklar baya doğaçlama ve bir o kadar da kolay savuşturulabilirdi.

Geri
Üst Alt