Vitor Pereira Fenerbahçe'de: "Yarım kalan hikaye mutlu bir sona kavuşacak"

Sosyal medyada bazı taraftarlar Vitor Pereira kararını eleştirirken; bunlar arasında eski oyuncu ve kaptan Ümit Özat da yer aldı. Özat, sosyal medya hesabından, "Haber doğru mu? Yoksa Fenerbahçe’nin resmi sitesi mi hacklenmiş?" ifadelerini kullandı.

Haber doğru mu? yoksa Fenerbahçe’nin resmi sitesi mi hacklenmiş?!
— Ümit Özat 🇹🇷 (@UmitOzatOnline) July 2, 2021

Fanatik fenerli arkadaşım hala inanmamış herif şok oldu resmi açıklamaya bile inanmıyor okadar kazık soktu sakadir heralde diyor hala

2 yıllık 5-6 milyonlukta yapmıştır. Bahsi geçen hocalarda bana göre Marco Silva ile benzer kalitede adamlar, eğer Pereira futbol tarzını değiştirmediyse benzer tarzda futbol oynatan bir adam. Şahsen bunun yerine Biliç, Daliç Tedesco, Villas Boas, Rudi Garcia gibi isimlere yönelirdim. Hatta maddi olarak ve kadroya uygun sistem olarak Tedesco'yu getirirdim.

Koç şaşkın. Hayatının en berbat dönemini yaşıyor. Bunalıma girmiş. Bu baskıya daha fazla dayanamaz. Son senesi olacaktır.

Hadi beee,şaka fln olmasın ?

İlk tepki olarak herkes "şaka mı bu" diyor, gerçeği öğrenince basıyor kahkahayı. Abartısız herkes(fenerliler de dahil).

Bielsa
Villas-Boas
Ranieri
Quique Sanchez
Rudi Garcia
Paulo Fonseca
Marco Silva
Lucien Favre
Quique Setien
Ernesto Valverde

Hepsiyle haberler cikti ama dönüp dolasip eski hocalarini getirebildiler. Vizyoner Ali Koc teknik direktör bulamayip Aziz reisin getirdigine imza attirabildi.

Emre B. dan iyisini bulamayacakları belliydi. Hazır acemiliği de Erol Bulut üzerinden atmıştı. Kalsaydı başarılı olmasını muhtemel görüyordum, cin gibi p.......

Daha önce denenmis ve basarisiz olmus bir Hoca’yi getirmek büyük bir risk

Sezon basinda alacagi ilk maglubiyet tartismalara sebep olacak ve Bizim adimiza avantaj olur

Ama daha önce fener de görev aldiginda tam aksine cok iyi baslamisti hatta sampiyonluk sansi da vardi Son haftalara kadar

Daha önce denenmis ve basarisiz olmus bir Hoca’yi getirmek büyük bir risk

Sezon basinda alacagi ilk maglubiyet tartismalara sebep olacak ve Bizim adimiza avantaj olur

Ama daha önce fener de görev aldiginda tam aksine cok iyi baslamisti hatta sampiyonluk sansi da vardi Son haftalara kadar
Mevcut kadroya kıyasla çok daha kaliteli ve dengeli bir kadro vardı. Ne ölçüde tamamlayabileceği ciddi sıkıntılı bir durum...

Geri
Üst Alt