Vitor Pereira'dan Ali Koç'a: "Tüm alacaklarımı isterim"

maliyeti görünce aydinlanma yaşadım.

demek ki bu saatten sonra yabancı hoca getirilemez. getirdin mi de kafana göre yollayamazsın.

bu noktada yerli alternatiflerini ele alınca fatih hocadan daha iyisi yook

demek ki bu saatten sonra yabancı hoca getirilemez. getirdin mi de kafana göre yollayamazsın.

Ligde 15 tane falan var.

Olmaz ya yine de bi daha dünyaya falan gelirsem ya topçu ya da antrenör olcam.

Resmi olarak aciklanmis, yillik maliyeti 4.6milyon euro olan teknik kadromuzdan bahsediyorsun degilmi renkdas? Yanlis olmasin.

Şu dönemde şu kurlarda yabanci hoca getirmek bildiğin zulüm. 4 milyon euro suan 80 milyona tekabül ediyor bir ay sonra belki 90 olucak. Zor iş, klubler yakinda baslarlar dökülmeye kurlardan dolayi. Eskiden şöyle böyle idare ediyordun ama artik yabanci bir oyuncu bile getirmek büyük bir külfete dönüştü. Bizim de devre arasi muhakkak bir oyuncu satmak lazim yoksa dönmez bu çark ve baslar oyunculara su kadar ay borç var haberleri.

Bana bir tane kanit gostersene 4.6 milyon euro olduguna dair cok merak ediyorum. Turk vatandaşıyla tl üzeri anlaşma yapmak zorundayken nasil euro üzerinden anlastik?
Resmi olarak aciklanmis, yillik maliyeti 4.6milyon euro olan teknik kadromuzdan bahsediyorsun degilmi renkdas? Yanlis olmasin.

Bana bir tane kanit gostersene 4.6 milyon euro olduguna dair cok merak ediyorum. Turk vatandaşıyla tl üzeri anlaşma yapmak zorundayken nasil euro üzerinden anlastik?
1631711159244-122521215.jpg

Kaynak: GS TV / Burak Elmas

TL uzerinden yapilmak zorunlu değilmi, bu o dönem ki kur üzerinden euro'ya çevrilmiş hali degil mi? Ayrıca o donem euro kuru 9 liraydi simdikiyle bir mi?
Kur'un 1 ay icinde 2'ye katlanmis olmasi teknik kadronun bize son 2 yildaki maliyetinin 9 milyon euro oldugu gercegini degistirmez. Kalirsa euro yukseldigi icin zaten hocanin TL alacagi artar. Eski sozlesmeye sadik kalindi dendi. Maliyet olarak euroya endeksliydi. Neyse mali raporlar gelince bakariz bu yilki maliyetine. Suan tamamen spekulasyon olur. Fatih Hoca'nin 1 milyon euro'ya calisacagini dusunmuyoruz saniyorum :)

TL uzerinden yapilmak zorunlu değilmi, bu o dönem ki kur üzerinden euro'ya çevrilmiş hali degil mi?
Sanirim o donemki kur uzerinden Euro'ya cevrilmis hali diye biliyorum bende. Lakin 100% emin degilim bu durumdan.

15 Eylul'de sunulmustu bu tablo.

O zamanki Euro kuru da 10 TL olarak gozukuyor.

Sanirim o donemki kur uzerinden Euro'ya cevrilmis hali diye biliyorum bende. Lakin 100% emin degilim bu durumdan.

15 Eylul'de sunulmustu bu tablo.

O zamanki Euro kuru da 10 TL olarak gozukuyor.
Euro ile imzalamak yasak çünkü hoca da 20 milyon tl civarı ucret aliyor diye biliyorum hatta baskan açıklamıştı. O yuzden dedim 4.6 milyon euronun kaynağı ne diye. Bu sunumda başkanın söz verdiği ucret açıklama sözüne karşılık euro üzerinden yapılmıştı.

aynı gün yapılan sunumda barış alperin bonservisi 2.1 m euro ve yanında 21 m lira olarak yazılmış idi
4.6 m euro da 46 m lira olur matematik uyarınca

Euro ile imzalamak yasak çünkü hoca da 20 milyon tl civarı ucret aliyor diye biliyorum hatta baskan açıklamıştı. O yuzden dedim 4.6 milyon euronun kaynağı ne diye. Bu sunumda başkanın söz verdiği ucret açıklama sözüne karşılık euro üzerinden yapılmıştı.
Euro ile imzalamak konusu daha once detayli paylasildi. Ulkede tonla insan euro yada dolar endeskli maas aliyo. Pekala Fatih Hoca'yada euro endeksli sozlesme yapilabilir. Odemeler o gunku kur uzerinden TL yapilir. Zaten duzen boyle isliyo.

Geri
Üst Alt