- 18 Temmuz 2009
- 80.808
- 225.599
- 5.093
MK buraya MK buraya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayni Ali Koc gibi o da, bilimum söz verip tutmuyor.MK buraya MK buraya
Abi sezenin koclarla ilgisi var demişsin. ali kocun eşi nevbahar demiragin sezenin en yakın arkadaşlarından melika demiragla üvey kardeş olması dışında ne gibi bağ var anlamadim @Mahir Koç sezen eski fener yoneticisi onder fıraatla ilişki yaşadı.ve önder fıratın çocuklarını kendi çocuğu gibi sever.
e koclarla ilgisi oldugunu söyleyen sensin.ilk topa sen girdin,girmeyeydin.ben de sezen fanıyımSergen ruh hastası UG bu topa girerdi. Şimdi sen yapma bari. Bi-ze-ne!
e koclarla ilgisi oldugunu söyleyen sensin.ilk topa sen girdin,girmeyeydin.ben de sezen fanıyım
Sezen Aksu'nun Koç'larla ilgisi olduğunu mu söylemişim? Kaynak?
Minik Serçe bile desteğini çekti bundan, dedikleri ile yaptıkları bu kadar zıt olan adam az bulunur
Vizyon başkan !
Feneri düşündüğün kadar Galatasaray ida düşünCok yanlis basladi Fenerde, cok amatorce hatalar yapti. Sezon basinda Aykut'a tutacakti, satabildigi adamlari satacakti ve bu sezon genclerle oynayip feda diyeckti.
Zaten Fenerin gelecek yaz 9 tane oyuncunun sozlesmesi bitiyor, 30-35M butceyle komple genc dinamik kadro kurup Avci veya baska bir sistem hocasci getirip Feneri ancak kurtarbilirdi.
Simdi doldurdu takima copelerle, suanki oynayan tek seyde ver Valbuenya ya topu o halleder sistemi.