Vizyoner Ali Koç: "Belki 5 sene Avrupa'ya gitmemeyi bile göze almalıyız"

Başlığın VİZYON ALİ şeklinde revize edilmesini rica ediyorum.

Siz gitmeyin bizi ilgilendirmez sizin durumunuz şikeci, kara paracı, haysiyetsiz, şerefsiz futbol kulübü.

Abi sezenin koclarla ilgisi var demişsin. ali kocun eşi nevbahar demiragin sezenin en yakın arkadaşlarından melika demiragla üvey kardeş olması dışında ne gibi bağ var anlamadim @Mahir Koç sezen eski fener yoneticisi onder fıraatla ilişki yaşadı.ve önder fıratın çocuklarını kendi çocuğu gibi sever.

Sergen ruh hastası UG bu topa girerdi. Şimdi sen yapma bari. Bi-ze-ne!

Ben vizyon degil de muhtemel cezaya taraftari hazirlama gayreti olarak gördüm mr. Koç un!

Hadi lan yavşak siz bu capsizlikla zaten uzun süre avrupa göremeyeceksiniz başkalarını da yanına çekmeye çalışıyor en son şampiyonlar ligi gören masum fenerli de kalmayacak bu gidişle

Koc ailesinde dogmasa sanayide kaportaci olması bile mechul.

Vizyona bak hele biz zaten boka girmişiz, CL gidecek dermanımız da yok. Diğerleri de gitmesin ki aynı boka hep beraber girip bok içinde debelenip duralım. Galatasaray CL gider de durumu az toparlarsa ben bu sefer boka baş aşağı girerimin itirafı

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

KOÇ ailesinin 1900'lerin başından itibaren hangi yollarla zengin olduğunuda söyleseydin. Fırsatçı, kan emiciler.

Koç ve fiko'nun tek derdi biziz.

Batıyorlar ve tünelin ucunda hiç ışık yok.
Yanlarında bizide götürmek istiyorlar.
Bizde onların ekmeğine yağ sürüyoruz.

Her kulubun kendi icinde dinamikleri var

Bu soylemler fb taraftarini mutlu bile ediyor gecmiste de yasanmis seyler bunlar.

Gelecek sene sampiyon olmak icin gerekli ortami kurmaya calisiyorlar.

Inanin bana sandigimizdan daha iyi calisiyorlar.

İzledim de iyi konuşmuş yalnız, haksız da sayılmaz. Bizde böyle yönetilmeye devam edersek boku yeriz iyice, maddi olarak geri dönüşü olmayan adamlara hayvan gibi bonvervis ve maaş gömüyoruz sonra dağ gibi borç birikiyor.

Cok yanlis basladi Fenerde, cok amatorce hatalar yapti. Sezon basinda Aykut'a tutacakti, satabildigi adamlari satacakti ve bu sezon genclerle oynayip feda diyeckti.

Zaten Fenerin gelecek yaz 9 tane oyuncunun sozlesmesi bitiyor, 30-35M butceyle komple genc dinamik kadro kurup Avci veya baska bir sistem hocasci getirip Feneri ancak kurtarbilirdi.

Simdi doldurdu takima copelerle, suanki oynayan tek seyde ver Valbuenya ya topu o halleder sistemi.
Feneri düşündüğün kadar Galatasaray ida düşün

Galatasaray Düşmanlarının .........

Geri
Üst Alt