Vizyoner Ali Koç: "Belki 5 sene Avrupa'ya gitmemeyi bile göze almalıyız"

Daha beter olun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

UEFA'dan bunlara da bir men cezası gelecek nedir? Sürekli Ali Koç Avrupa'ya gidememek deyip duruyor.

PROVİZYONER Ali Koç

Daha uygun olacak gibi geldi, başka numarası yok çünkü.

azizyildirimgif-001.gif

Ulan bakıp bakıp gülüyorum.:asd:.Azizim gibi vizyoner başkanmı vardı be hey gidi günler.

Bugün Alman BILD gazetesinde fenerbahçe'nin rezil kepaze durumu için şu ifadeler kullanıldı :

Finansal çöküş ve küme düşme korkusu!

621 milyon euro borç!

2022'ye kadar temlikli yayın gelirleri!

Finansal çöküş beklenenden daha büyük!

Erdoğan'ın rakibi olacak mı?

1543224453124.webp

Bugün Alman BILD gazetesinde fenerbahçe'nin rezil kepaze durumu için şu ifadeler kullanıldı :

Finansal çöküş ve küme düşme korkusu!

621 milyon euro borç!

2022'ye kadar temlikli yayın gelirleri!

Finansal çöküş beklenenden daha büyük!

Erdoğan'ın rakibi olacak mı?

Ekli dosyayı görüntüle 32878

Erdoganin rakibi olacak mi degil. Simdi ise erdogana rakip birisi yardim edecek yaziyor

Gebersinler, daha da beter olsunlar orman cocuklari!!

gavatlar haber icin para istiyorlar bild + diye.
Bu arada Televizyon paralarini 2022 ye kadar harcamislar habere göre. Bunlar nasil ele gecirdi bu haberleri

Alman gazetecilerden, BILD'den, Kicker'dan korkulur valla

Football Leaks de Alman gazeteci isi

Heriflerin mesleklerine saygisi ve baglantilari var

Gerci belki A.Koc sizdiriyodur yabanci basina Fenerlileri hazirlamak icin

Bu herifin en büyük handikapı Gezi Parkı döneminde Divan oteli gezi eylemcilerine açması.

Sürekli Atatürk vurgusu yapması sebebi ile de KOÇ ailesi içinde Erdoğan tarafından en sevilmeyen kişi herhalde.

Ama şerde Fenerlilik olduğu için Erdoğan Koç’a rağmen kıydırmaz Fener’ine uzun vadede.

Bu sene Başakşehir üzerinden KOÇ’a yola gel mesajı veriliyor ama bir taraftan siz de toparlanın bu sürede biz Galatasaray’ı da uzak tutarız gibi bir tutum içinde TFF ile kurulları da aleni biçimde.

Dip NOT:
Ha şu var. Doğranmasak da bu sene şampiyon olamayabilirdik. Takım zaten kötü oynuyor sene başından beri. Ama burada hesap farklı. Siyasi cenah ve TFF dolaylı yoldan Terim üzerinden rövanş almaya çalışıyor ki son 15 yılda TERİM harici çözüm bulamayan ve akıl üretemeyen GAlatasay önümüzde ki süreçte vasatlığa itilsin iyice devreden çıkarılsın.

Burada iğneyi biraz da bizi yönetenlere batırmak gerek. Terim gibi olmasa da futbolda o ağırlığa sahip bir yerli hoca adayı hazırlamalı, ya da Derwall gibi devrimci birini bulabilmeliydiler.

Alman gazetecilerden, BILD'den, Kicker'dan korkulur valla

Football Leaks de Alman gazeteci isi

Heriflerin mesleklerine saygisi ve baglantilari var

Gerci belki A.Koc sizdiriyodur yabanci basina Fenerlileri hazirlamak icin
Bild çok saçma ideolojiye sahip bir gazete olsa da spor ve hele hele bilhassa da futbol konusunda acayip bağlantıları var.

Transferleri falan genelde ilk bunlar duyuruyor Almanya da.

sent via GSC

Bild çok saçma ideolojiye sahip bir gazete olsa da spor ve hele hele bilhassa da futbol konusunda acayip bağlantıları var.

Transferleri falan genelde ilk bunlar duyuruyor Almanya da.

sent via GSC

Ben Bild'i hep spor gazetesi saniyordum

Tabloidi bile elle tutulur isler basariyor ulkeye bak

Ben Bild'i hep spor gazetesi saniyordum

Tabloidi bile elle tutulur isler basariyor ulkeye bak
Yok normal günlük gazete ama bayağı provokatif ve tahrik edici bir gazete. Hele hele konu Türkiye, Erdoğan veya genel olarak yabancılar falan oldu mu.

Bir de kendilerine ait spor gazeteleri var Sport Bild ama orada daha çok normal spor haberlerini falan veriyorlar. Bomba haberler hep normal gazete de yer alıyor tabi daha fazla okuru olduğu için.

sent via GSC

Geri
Üst Alt