- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Ali Koc baskan olursa Fener lige ambargo koyar diyen GSC üyeleri ne düsünüyordur simdi acaba.
Tarık çamdal kesin gelmeli dedikleri gibi yeni arayış içindeler nerde olucaklar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Koc baskan olursa Fener lige ambargo koyar diyen GSC üyeleri ne düsünüyordur simdi acaba.
UEFA'dan bunlara da bir men cezası gelecek nedir? Sürekli Ali Koç Avrupa'ya gidememek deyip duruyor.
Feneri düşündüğün kadar Galatasaray ida düşün
Galatasaray Düşmanlarının .........
Bugün Alman BILD gazetesinde fenerbahçe'nin rezil kepaze durumu için şu ifadeler kullanıldı :
Finansal çöküş ve küme düşme korkusu!
621 milyon euro borç!
2022'ye kadar temlikli yayın gelirleri!
Finansal çöküş beklenenden daha büyük!
Erdoğan'ın rakibi olacak mı?
Ekli dosyayı görüntüle 32878
Erdoganin rakibi olacak mi degil. Simdi ise erdogana rakip birisi yardim edecek yaziyor
Ali Koc
gavatlar haber icin para istiyorlar bild + diye.
gavatlar haber icin para istiyorlar bild + diye.
Bu arada Televizyon paralarini 2022 ye kadar harcamislar habere göre. Bunlar nasil ele gecirdi bu haberleri
Bild çok saçma ideolojiye sahip bir gazete olsa da spor ve hele hele bilhassa da futbol konusunda acayip bağlantıları var.Alman gazetecilerden, BILD'den, Kicker'dan korkulur valla
Football Leaks de Alman gazeteci isi
Heriflerin mesleklerine saygisi ve baglantilari var
Gerci belki A.Koc sizdiriyodur yabanci basina Fenerlileri hazirlamak icin
Bild çok saçma ideolojiye sahip bir gazete olsa da spor ve hele hele bilhassa da futbol konusunda acayip bağlantıları var.
Transferleri falan genelde ilk bunlar duyuruyor Almanya da.
sent via GSC
Yok normal günlük gazete ama bayağı provokatif ve tahrik edici bir gazete. Hele hele konu Türkiye, Erdoğan veya genel olarak yabancılar falan oldu mu.Ben Bild'i hep spor gazetesi saniyordum
Tabloidi bile elle tutulur isler basariyor ulkeye bak