- 6 Eylül 2014
- 93.876
- 64.678
- 4.608
Türk milli takimi bu terbiyesizYarım saat bakacağım bende, futbol varken voleybol izlemem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türk milli takimi bu terbiyesizYarım saat bakacağım bende, futbol varken voleybol izlemem.
Şov yapma ihtiyarTürk milli takimi bu terbiyesiz
Milliyetçiliğin beni çok etkiledi Barış abi. Bende sırf güzel hanımefendiler için izliyorsun zannediyordum, özür dilerim. Maçı sonuna kadar izleyeceğim.Türk milli takimi bu terbiyesiz
Hainlerden biride bu liboş. Milli takımı desteklemek show değildir beyefendiŞov yapma ihtiyar
Mili takimda guzel kız mi var lan. Birtek ilkin var iste. Ebrara mi bakacagimMilliyetçiliğin beni çok etkiledi Barış abi. Bende sırf güzel hanımefendiler için izliyorsun zannediyordum, özür dilerim. Maçı sonuna kadar izleyeceğim.
O yüzden izliyor zaten ihtiyar seni manipüle ediyor sedat rtaşımMilliyetçiliğin beni çok etkiledi Barış abi. Bende sırf güzel hanımefendiler için izliyorsun zannediyordum, özür dilerim. Maçı sonuna kadar izleyeceğim.
Macaristan isvicre de konusundayım dedemHainlerden biride bu liboş. Milli takımı desteklemek show değildir beyefendi
Macar salamı ister misin vereyim miMacaristan isvicre de konusundayım dedem
Şahane olur ama konuyu kirletmeyelimMacar salamı ister misin vereyim mi

Meme olmayınca gsc'nin voleybol ilgisi..
Bayağı çekişmeli maç ya son anları zateneuro var yahu
korttaki tüm oyuncular üstsüz oynamadığı müddetçe voleybol izlememiz mümkün değil