VNL | Voleybol Kadınlar Milletler Ligi | 14 Mayıs

15 sayı civarı sürekli en köşeden çapraz şekilde vurulan smaçlardan yedik.Üstüne bizim smaç ve bloklar iyi değildi.Son set bayağı yorgunluk vardı ve aldılar.

Çin Seddine takıldık. Dünya 1. Ligi gitti Brezilya 1. Oldu biz 2. Olduk

Dünya sıralamasında 1. Olmak güzel elbet, birincilik birinciliktir de çok takılmayın. Önemli olan kupalar, altın madalyalar.

Olimpiyatta şampiyon olalım da dünya sıralamasında 50. Sıraya atsınlar isterlerse sorun yok.

Brezilya’yı yener liderliği alırız bu arada.
Kızlar patronun kim olduğunu gösterir.

Dünkü Çin maçı çok canımı sıktı ya. Brezilya Çin'den daha sağlam takım, yalnız dün Çin'in hızlı hücumları ve manyak defansları bizi kitledi (Japonlar da böyle acayip defans yapıyorlar izlerken illallah ediyorsun artık). Yani maç 2-0'a geldikten sonra hayatlarının oyununu oynamış olabilirler ama biz de buna yol açtık belli ki. Fazla rahat bıraktık, defansta hiç direnç koyamadık.

Böyle durumlarda hem hoca hem oyuncular neden bu kadar kitlenip kalıyorlar onu hala çözemiyorum. Bunların hepsini taktik antrenmanlarda çalışıyorlardır herhalde. Bir tane hızlı hücuma cevap veremedik çok enteresan.

Hande, Derya, Tuğba üçlüsünden hangileri oynar bilemiyorum ama bu arkadaşlar iyi oynamazsa galibiyet gelmez.

Dün demiştim takımda ciddi anlamda sıkıntı var Zehra'nın yokluğunu mümkün değil kapatamıyoruz eğer olimpiyatlara yetişmezse muhtemelen madalya almadan kapatırız.

Rosamaria

20246294_1712739285695641_6089790590605484210_n.webp

Tuğba nedir ya. Maçı vermek istesen direkt bu kadını koyarsın sahaya zaten.

Geri
Üst Alt