Voleybol Derbisi Galatasaray'ın!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Erkekler 1. Ligi’nde Galatasaray FXTCR, 5. hafta maçında Fenerbahçe ile karşılaştı. Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı 3-1 kazandık ve dev bir zafere imza attık.

Tebriklerde neden dev bir zafer bizim için sıradan fnerbahce için bizi yedikleri maçlar dev zaferler oluyor.

Son düzenleme:
fenere koymanın bransı olmaz

koyduk mu

Neresi dev zafer? fbnin bu seneki kadrosu bizden iyi değil zaten.

Talihsiz bir başlık olmuş. İçerik de aynı şekilde.

Lan benim mesajımı niye kaldırıyorsun, bu ne gevşeklik?

Lan benim mesajımı niye kaldırıyorsun, bu ne gevşeklik?
Ben kaldırdım mesajını.Beğenmediğin şey yüzünden forum üyesine hakaret etme hakkını nerden buluyorsun? Yönetici vasfınada sahip olsa konuyu açan kişi forum üyesidir hakaret ettirmeyiz.

Ben kaldırdım mesajını.Beğenmediğin şey yüzünden forum üyesine hakaret etme hakkını nerden buluyorsun? Yönetici vasfınada sahip olsa konuyu açan kişi forum üyesidir hakaret ettirmeyiz.

Ne hakareti birader, nerede hakaret etmişim? Göstersene bana hakareti?

Başlığın elle tutulur yanı yoktu, buna tepki gösteren mesajlar silinmiş. Konuyla alakası olmadığını nereden çıkartıyorsunuz?
Konuyla alakası olmayan mesajlar tepki mesajları.Başlık değiştirildiğine göre o mesajlarında kalıp konunun alakasını bozmasına gerek yok.

Konuyla alakası olmayan mesajlar tepki mesajları.Başlık değiştirildiğine göre o mesajlarında kalıp konunun alakasını bozmasına gerek yok.
O tepki olmasa bu başlık değişmeyecekti, konuda yer almasının sakıncasını ben çözemedim açıkçası ama karar verme yetkisi sizde olduğundan daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Mantıklı bulduğumu söyleyemem.

O tepki olmasa bu başlık değişmeyecekti, konuda yer almasının sakıncasını ben çözemedim açıkçası ama karar verme yetkisi sizde olduğundan daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Mantıklı bulduğumu söyleyemem.
Tartışma olan mesajların konuda durması konu bütünlüğünü bozuyor.Başlık değişti,daha sonra konuya girenlerin anlam veremeyeceği bir durum olurdu.Temizlik iyidir.

Geri
Üst Alt