- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Erkekler 1. Ligi’nde Galatasaray FXTCR, 5. hafta maçında Fenerbahçe ile karşılaştı. Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı 3-1 kazandık ve dev bir zafere imza attık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kaldırdım mesajını.Beğenmediğin şey yüzünden forum üyesine hakaret etme hakkını nerden buluyorsun? Yönetici vasfınada sahip olsa konuyu açan kişi forum üyesidir hakaret ettirmeyiz.Lan benim mesajımı niye kaldırıyorsun, bu ne gevşeklik?
Ben kaldırdım mesajını.Beğenmediğin şey yüzünden forum üyesine hakaret etme hakkını nerden buluyorsun? Yönetici vasfınada sahip olsa konuyu açan kişi forum üyesidir hakaret ettirmeyiz.
Pardon haklısın diğer üyeyle karıştırmışım seni benim hatam.Mesajını kaldırma sebebim konu dağılmasın diye diğer tüm mesajlarla birlikte temizlemek.Ne hakareti birader, nerede hakaret etmişim? Göstersene bana hakareti?
Ben kaldırdım mesajını.Beğenmediğin şey yüzünden forum üyesine hakaret etme hakkını nerden buluyorsun? Yönetici vasfınada sahip olsa konuyu açan kişi forum üyesidir hakaret ettirmeyiz.
Konuyla alakalı olmayan mesajlar kaldırılıyor antuyla ne alakası var?Hakaret içermeyen mesajlar kaldırıldı. Antu mu oldu burası?
Başlığın elle tutulur yanı yoktu, buna tepki gösteren mesajlar silinmiş. Konuyla alakası olmadığını nereden çıkartıyorsunuz?Konuyla alakalı olmayan mesajlar kaldırılıyor antuyla ne alakası var?
Konuyla alakası olmayan mesajlar tepki mesajları.Başlık değiştirildiğine göre o mesajlarında kalıp konunun alakasını bozmasına gerek yok.Başlığın elle tutulur yanı yoktu, buna tepki gösteren mesajlar silinmiş. Konuyla alakası olmadığını nereden çıkartıyorsunuz?
O tepki olmasa bu başlık değişmeyecekti, konuda yer almasının sakıncasını ben çözemedim açıkçası ama karar verme yetkisi sizde olduğundan daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Mantıklı bulduğumu söyleyemem.Konuyla alakası olmayan mesajlar tepki mesajları.Başlık değiştirildiğine göre o mesajlarında kalıp konunun alakasını bozmasına gerek yok.
Tartışma olan mesajların konuda durması konu bütünlüğünü bozuyor.Başlık değişti,daha sonra konuya girenlerin anlam veremeyeceği bir durum olurdu.Temizlik iyidir.O tepki olmasa bu başlık değişmeyecekti, konuda yer almasının sakıncasını ben çözemedim açıkçası ama karar verme yetkisi sizde olduğundan daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Mantıklı bulduğumu söyleyemem.