Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Lazovic gibi kötü servis atan birini görmedim. Resmen bize sayı atın servisi atıyor.

Feneri bu smacorlerle yenmek zor isti zaten. Benim anlamadığım yasemin özeli bile deneyen adam kalandadzeyi sokmuyor. Ozaman gönderin gitsin

Alexia gibi küçük maçların büyük oyuncusu olan bir takım bu maçı nasıl kazansın zaten? Karşıda Vargas sende Alexia tek fark bu
Smaçör farkida var cristina gibi yabancı oyuncun yok. Alexiayi orta oyuncu yapsınlar acilen ayakları hızlı blok iyi yapıyor. Ben onu oraya daha uygun goruyorum

Dangubic hep buydu zaten,
Alexia kraliçe sezonuna döndü dedik bu maç hayal kırıklığı
Ayakta kalan tek isimler İlkin ve Bongaerts
İyi manşet gelmediği sürece hızlı oynayamıyoruz ve uzayan her sayı eziklerin oluyor.

Kaç tane açık topu öldürdü fb köşeleri, Bongaerts Alexia ya bloksuz vurdurdu dışarı atıyor vakıf dönemine geri döndü resmen.

Kalandadze neden oynatılmıyor diyen kişilee var. O oynatılsa hiç manşet alamadan 25 10 falan kaybederiz. En baştan hiç alınmaması gereken oyuncuydu

Egonu mudur nedir zor da Haak filan gelebilir. Voleybol şubesini zenginin birine vermeliyiz.

Kalandadze neden oynatılmıyor diyen kişilee var. O oynatılsa hiç manşet alamadan 25 10 falan kaybederiz. En baştan hiç alınmaması gereken oyuncuydu
Polonya'da iyi manşet alıyor diyorlardı. Dediğin gibiyse niye aldık Ağa bunu

Geri
Üst Alt