- 1 Haziran 2015
- 25.027
- 17.685
- 2.038
hani bu sene daha iyiydik
kandırıldık mı
kandırıldık mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha iyiyiz ama karşıda birak Türkiye ligini belki de CEV Şampiyonlar ligi kazanacak bir takim var. Ve bence bu oyunumjz bizi ilk 4'e sokarhani bu sene daha iyiydik
kandırıldık mı
Smaçör farkida var cristina gibi yabancı oyuncun yok. Alexiayi orta oyuncu yapsınlar acilen ayakları hızlı blok iyi yapıyor. Ben onu oraya daha uygun goruyorumAlexia gibi küçük maçların büyük oyuncusu olan bir takım bu maçı nasıl kazansın zaten? Karşıda Vargas sende Alexia tek fark bu
O 2 takviye pasör caprazi ve smaçör olmalı onlarda üst düzey olmalı. Olmayacaksa gerek yok kalandadze gibi yanda dururlar1-2 takviyeyle iddialı konuma geliriz.
Bence vargas çok güçlü o çok fark yaratiyorYapacak bir sey yok arkadaslar 'lar çok güçlü
Benim adayım Pegasustu ama Eczacıya sponsor olmuşlar galiba.Egonu mudur nedir zor da Haak filan gelebilir. Voleybol şubesini zenginin birine vermeliyiz.
Polonya'da iyi manşet alıyor diyorlardı. Dediğin gibiyse niye aldık Ağa bunuKalandadze neden oynatılmıyor diyen kişilee var. O oynatılsa hiç manşet alamadan 25 10 falan kaybederiz. En baştan hiç alınmaması gereken oyuncuydu
Pegasus sahibi bir işe yarasinEgonu mudur nedir zor da Haak filan gelebilir. Voleybol şubesini zenginin birine vermeliyiz.
Onun ben GSliligina tukiriyimBenim adayım Pegasustu ama Eczacıya sponsor olmuşlar galiba.
maç izlemeye geliyormuş sokmamak lazım rams parkaPegasus sahibi bir işe yarasin
Bunlar nasıl GSli anlaşılır gibi değil. Eczacıbaşı ne lanmaç izlemeye geliyormuş sokmamak lazım rams parka